2777
2789
عنوان

شوهر بدجنسم😔

190 بازدید | 8 پست

پنج ماهه باردارم بدنم خیلی ضعیفه همش فشارم میوفته تا چند وقت پیش شوهرم هوامو خیلی داشت حتی چن بار جلو خانوادش گفت( تو نمیخواد کاری بکنی بشین که خواهرش دیدم در جواب میگه حالا این از اینکه بشقابارو برداره از این ور به این ور بزاره نمیخواد بچه بیفته یه بار دادششم همینو گفت به شوهرم) درکل میخوام بگم هوامو داشت ولی چند وقت پیش یه بحث بزرگ کردیم با هم از اون روز خیلی میگذره ولی اصن نه تو خونه هوامو داره نه بیرون از خونه، اصلا کمکم که نمیکنه هیچ تازه مصلا تخمه برمی‌داره میشکنه رو میز باز همونجوری ول میکنه لباساشو از سرکار ک میاد میندازه گوشه اتاق و تا چیزی میگم میگه حالا تا خم بشی نمیخواد کاریت بشه اصلا باهام خوب نیس و واقعا داره اذیتم میکنه ازتون میخوام راهنماییم کنید بگید چیکار کنم از چیه این رفتاراش😔

علتش همون بحث بزرگه که‌گفتی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

مشخصه پرش کردن

این دورانم میگذره ومیره منم ۸ماهه حامله بودم بچم یک سالش بودتو بغلم لیوان شکست حتی نیومد بچه رو از بغلم بگیره من جم کنم لیوانو هیچکاری برام نکرد منم به وقتش جبران میکنم🥲

زندگی فارق از معنی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب باهاش صحبت کن . بگو ما داریم مادر و پدر میشیم باید عشق و محبت رو از الان تمرین کنیم تا بچه احساس خوشبختیکنه . حالا نه هر جایی مثل دو تا بشقاب ولی جاهایی که اذیت میشی براش توضیح بده . مردا عین بچه ان باید توضیح بدی تا متوجه بشن