2777
2789

فعلا سینگلم 

ولی پارتنرم هر موقع میومد دنبالم 

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا سینگلم ولی پارتنرم هر موقع میومد دنبالم

یعنی چند روز در هفته عزیزم؟ 

دسته گل می‌گرفت یا شاخه گل؟

کسی که اینقدر رمانتیک بوده چطور دلش اومده بره🥺

من فکر می‌کنم توی دوران دوستی و نامزدی گل گرفتن یه جوری نشونه توجه و محبت بیشتره، ولی بعد از ازدواج ممکنه این کار کمتر بشه چون افراد دیگه احساس می‌کنن که رابطه مستحکم‌تر شده. البته همه چیز به نوع ارتباط و شخصیت طرفین بستگی داره. عزیزم، مهم اینه که محبت‌ها در هر مرحله از زندگی مشترک حفظ بشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

۱۲ سال پیش گل انقدر گرون نبود سر کوچمون گل فروشی بود هر وقت میومد دنبالم یه شاخه گل تو ماشینش بود

اوخی🥺😍

نامزد منم هر چند روز یه بار برام میگیره ولی من عذاب وجدان میگیرم نمیدونم چرا 

اوخی🥺😍نامزد منم هر چند روز یه بار برام میگیره ولی من عذاب وجدان میگیرم نمیدونم چرا

چرا عزیزم 

لذتش رو ببر ،ذوق خودت رو نشون بده

همین که ازش ممنون باشی و به کاری که برات میکنه ارزش بدی کافیه 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

ببین یه نصیحت هرحوری زندگیتو بار بیاری همون جوری هست تا آخرش ن کم توقع باش ن خیلی پر توقع نیاز ها و ...

ما هنوز جشن نامزدی و عقد رو نگرفتیم و محرم نیستم فعلا روم نمیشه چیزی ازش بخوام 

بعد عقد حتما