2789
عنوان

این ماهم نشد

73 بازدید | 12 پست

چقد نذر چقد دعا اخرش نشد دیگه قیدشو میزنم ن دکتر میرم ن بچه میخام من که یدونه دارم

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

خدا برات نگهش داره 

«مثل شازده کوچولو، من هم دنیای خودم را با ستارهها و گلها میسازم...هر نگاه، هر خاطره، هر دوستی یک سیاره کوچک در قلبم است...و یاد گرفتم چیزهای واقعی فقط با قلب دیده میشوند، نه چشمها... »

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا برات نگهش داره

ممنونم

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

نا امید نشو عزیزم، ایشالا میشه

یبار میرم میگه تخمکا پیر یبار میرم ندارم این ماه که تخمک خوب داشتم زخامت رحمم ۶ بود

شاید خیری توش هست. بسپارش به خدا

یکم کم طاقتم برای همچی و انتظار اذیتم میکنه از بچگی همین بودم خ😂

چند وقته اقدام کردی؟

از قبل عید  این ماه فقط زخامت رحمم کم بود

از قبل عید این ماه فقط زخامت رحمم کم بود

گاهی تا یکسال هم طول میکشه، کیت تخمک گذاری بگیر و استرس نداشته باشه، وقتی بی خیال میشی جواب میگیری

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰

[QUOTE=379664233]گاهی تا یکسال هم طول میکشه، کیت تخمک گذاری بگیر و استرس نداشته باشه، وقتی بی خیال میشی جواب میگیری[/QUOTدکتر بهم گفت روز ۱۳ و ۱۴ و ۱۵ پریودی رابطه داشته باشم فقط

[QUOTE=379664233]گاهی تا یکسال هم طول میکشه، کیت تخمک گذاری بگیر و استرس نداشته باشه، وقتی بی خیال م ...

این کیت رو هم امتحان کن

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰
این کیت رو هم امتحان کن

باشه مبخرم حتما ممنون که گفتید