2777
2789

دقیقا منم خیلی احساس تنهایی میکنم همشم تو خونه تنهام گریم میگیره 

نارحتم میشم زیر شکمم درد میگیره 

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 

تو اوج شلوغی تنهام

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

خییییییییییلی 

درسته خدا هست ولی خدا خودش طوری افریده که یا با پدر مادر یا با همسر  زندگی کنیم و کمک هم باشیم  اما 

حیف  ......

چیزی شده قشنگم؟ من اینجام حرف بزن برام 

🌸تو مگو همه به جَنگند و  ز صلح من چه آید؟🌸تو یکی نِه ای هزاری تو چراغ خود بر افروز🌸
🥲من مث دیونه ها تو حموم با اب درد و دل میکنم و گریه میکنم

اول تو اتاق یکمی گریه کردم پسرم دید منو اونم بغض کرد ناراحت شد با من گریه کرد دوسالشه 

اما خودمو جم و جور کردم خیلی ناراحت شد بچم دلش نازکه🫠🫠

خییییییییییلی درسته خدا هست ولی خدا خودش طوری افریده که یا با پدر مادر یا با همسر زندگی کنیم و کمک ...

😭خدا خیلی منو تنها کرده یعنی واقعا هیچکسو ندارم 

تنها کسی که حرف دل ادمو میفهمه مادره 😭دلم میخاد برم با سنگ مزارش درد و دل کنم ولی چون حاملم نمیبرتم شوهرم

یه وقتایی تنهایی شرف داره به بودن یه ادم اشتباه تو زندگی

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

2790
2778
2791
2779
2792