2777
2789
عنوان

مادرشوهر 7خط

880 بازدید | 36 پست

خاله شوهرم 40 باید میداد به شوهرم خیلی بهش گفته بود و نداده ، شوهرم بدون اینکه با من مشورت کنه و به من بگه  به مامانش گفته اگه بگیریشون همه برای خودت، حالا خاله نامردش که قرضو نمی‌داد رفته همه رو داده مامانش که خواهر ناتنی اش میشه، شوهرم اصلا راجع به موضوعات و تصمیمات مهم زندگی با من صحبت نمیکنه ، اونقدر منو نادیده میگیره که حس تعلقی به این رندگی ندارم‌ و براش تلاش نمیکنم منو آدم حساب نمیکنه ولی  میگه باید خیلی کار بیرون کنی با ابن بارداری هی حرصی میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همشون همینن، شوهر منم بدون اینکه به من بگه عیدی به مامانش ۵ تومن داده بود در صورتی که ما امسال اصلا اوضاع مالی خوبی نداشتیم

بعد مادرشوهرم به من یه تراول صد تومنی عیدی داد

حالا هفت خط واقعا معنی خوبی نمیده😂😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

تنها نیستی عزیزم 

منم یه مادرشوهر و دو تا خواهر شوهر تو خونه دارم .

هر روز گزارش میدن فلان شد و فلان کار رو باید بکنیم پول بفرست 

. با حقوق کارمندی ماهی چص تومن . شرمنده ی بچه ها شدیم تو این وضعیت و گرونی 

راضی باش به رضای خدا 
همشون همینن، شوهر منم بدون اینکه به من بگه عیدی به مامانش ۵ تومن داده بود در صورتی که ما امسال اصلا ...

مادر شوهر من اینقد پرروه به پسر ۱۱سالم گفته رفتی پیش بابات بگو ۴ملیون عیدی برام بزنه شوهرم ۱ تومن براش زد همه خرج خونشونم میده از آجیل عید گدشت مرغ تخم مرغ

حالا همسرت باید ب شوخی ب مامانش بگه خب خداخیرت بده حق مادری را ادا کردی و پول را گرفتی بهم پس بده ی جعبه شیرینی و یه تومن پیش من هدیه داری ....

کاملا هم حق داری ولی سعی کن انقدر نسبت ب این موضوع بیخیال باشی و باخنده شوهرتو ترغیب کنی ک هان ،خوردی اونم بد از خودی خوردی ....بعدهم ی بار جدی بگو اگه واقعا میخوای من از حساب و کتابت سردرنیارم لطفا فقط ضرر هات را نیا بگو چون حوصلش را ندارم ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
مادر شوهر من اینقد پرروه به پسر ۱۱سالم گفته رفتی پیش بابات بگو ۴ملیون عیدی برام بزنه شوهرم ۱ تومن بر ...

والا برعکسه از ما، مردم خانواده شوهرشون همه جوره ساپورتشون میکنن بعد اینا فقط دنبال تیغیدن ما هستن