2777
2789
عنوان

افکار عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 26 پست

الکی دست و پاهات خواب میره خوابت سبکه با کوچکترین اتفاقی بیدار میشی شب ها خواب خوبی نداری انگار فیلم سینمایی میبینی همش ذهنت درگیره دست و پات ناخودآگاه خواب میرن یا سر انگشت هات سوزن سوزن میشه دهنت بو میده سر صبح ببخشید مدفوعت بوی بدی میده و...... نشونه ی سردی بدنه

بزرگی به سر وصدا و هیاهو نیست نام بزرگترین اقیانوس، آرام است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشه مرسی ممنون .یه سوال داشتم تو نی نی سایت چطوری میشه اطلاعات کاربری مخفی کرد ؟؟؟ مثل مخفی کردن تا ...

بلد نیستم تازه میخام امضا بزارم هیچکی بهم یاد نمیده از چندتا از کاربرا پرسیدم😅

بزرگی به سر وصدا و هیاهو نیست نام بزرگترین اقیانوس، آرام است

خودمم برنامه داشتم بعد کنکور تیر برم ...

الان برو

داداش من خبر نداشت و نمیدونست افسردگی قبل کنکورش بخاطر چیه. من نمیدونم چ حالتهایی داشته‌‌‌.. ولی تو برو

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

الان بروداداش من خبر نداشت و نمیدونست افسردگی قبل کنکورش بخاطر چیه. من نمیدونم چ حالتهایی داشته‌‌‌.. ...

باشه سعی میکنم در اسرع وقت برم الان دو هفته کمتر تا کنکور اردیبهشت مونده فوق العاده استرس دارم .

باشه سعی میکنم در اسرع وقت برم الان دو هفته کمتر تا کنکور اردیبهشت مونده فوق العاده استرس دارم .

اصلا استرس نداشته باش

من ک استرس داشتم چی شد!؟ هیچی.‌ اینم میگذره و ی روزی ب خودت میگی چرا اینکارو کردم. برو دکتر، برو پیش مشاور. حرف بزن آروم شو. بخون ولی بی استرس

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.