2777
2789
عنوان

مرتیکه خر😭😭😭😭

328 بازدید | 12 پست

بیرون بودم یه مرتیکه داشت با تلفن صحبت میکرد گفت اگه تعهد خواست میام تعهد میدم دیگه دست روش بلند نکنم و دعوا نکنم ولی طلاق نمیدم اگه طلاق میخواد بگو باید تمام خرجایی که تو زندگی براش کردم از لباس و غذا و همه چی بهم برگردونه معامله میکنم!

عجب حیوونایی پیدا میشن کاش صاعقه بزنه از وسط نصفش کنه کره‌خرو😭😭😭😭

اصن حالم بد شد

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

زدن زن رو نمیشه توجیح کرد

ولی شما هم یه طرفه قضاوت نکن

شاید خیانت بوده!؟ هوم؟

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زدن زن رو نمیشه توجیح کردولی شما هم یه طرفه قضاوت نکنشاید خیانت بوده!؟ هوم؟

هرچی بوده خدایی مسخره نیست بگه هرچی خرج کزدم بده

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بعد قانون زیبای اسلامی ایران چون از نظرش زنا نصف مرداهم عقل و شعور ندارن برای تصمیم گیری بهشون حق طلاق و اشتغال و تحصیل نمیده

میده دست این مردای نادان

قبل از اظهار نظر درمورد موضوعی ، از داشتن تجربه و سواد در اون موضوع اطمینان حاصل کنید.

هرچی بوده خدایی مسخره نیست بگه هرچی خرج کزدم بده

دیگه این حرفا از زور دله

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

دیگه این حرفا از زور دله

بایکی دارم زندگی میکنم ک این حرفا رو از زور دل نمیزنه

میتونه نگه تا زندگیش بهتردباشه دلمنم خون نباشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بایکی دارم زندگی میکنم ک این حرفا رو از زور دل نمیزنهمیتونه نگه تا زندگیش بهتردباشه دلمنم خون نباشه

اون دیگه از بیشعوری و نامردیشه وگرنه آدم این حرفا باهم ندارع

مگر اینکه پای خیانت وسط باشه

اون دیگه از بیشعوری و نامردیشه وگرنه آدم این حرفا باهم ندارعمگر اینکه پای خیانت وسط باشه

اهل خیانتم نیست

نمیدونم بنظرم بقول شما خیلی بیشعورو دروغگوعه