ریحاناجووون مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 1796 عنوان مامانای کلاس اولی ها 591 بازدید | 59 پست سلام لطفا راهنمایی کنید دخترم امسال میره کلاس اول گفتن باید سنجشش انجام بشه شما چطورانجام دادین سامانه مای مدیو سنجشش قطه رفتم یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰 1404/02/02 | 07:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati_adin عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 2029 من تجربه ای ندارم ولی مای مدیو بخاطر اینکه برای ترمیم نمره کنکوریا باز شده الان شلوغه شاید چند روز بعد وارد بشید بیاره بامدادیست پی هر شب تاری آری🌱
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 18129 این همه از کی هست سنجش داد میزنه بیاین هنوز نزفتید؟بچه هاتون مهد نمیرن؟ اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
ریحاناجووون مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 1796 من تجربه ای ندارم ولی مای مدیو بخاطر اینکه برای ترمیم نمره کنکوریا باز شده الان شلوغه شاید چند روز ب ... نه بابا هزارباررفتم کلا قطه یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰
کرمکاراملی عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 1648 وا فکرنکنم سایتش بسته باشن اخه قبل عید به من گفتن تا 20روز بعد عید بازه سایتش من کافی نت رفتم واسه ثبت نام
ریحاناجووون مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 1796 این همه از کی هست سنجش داد میزنه بیاین هنوز نزفتید؟بچه هاتون مهد نمیرن؟ نه نمیرن من ندیدم والا یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰
ریحاناجووون مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 1796 وا فکرنکنم سایتش بسته باشن اخه قبل عید به من گفتن تا 20روز بعد عید بازه سایتش من کافی نت رفتم واسه ث ... جدی خب منم میرم ممنون یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰
کتابخون۱۲۳۴۵ عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 8036 نه بابا هزارباررفتم کلا قطه نه مواقعی که شلوغه اینجوریه. مثلا نصف شب ساعت ۳ یا ۳ امتحان کن .نشد بزار چند روز دیگه
masiiii77 عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 6838 فک کنم برا مای مدیو دیگ دیره..اخه ما ۲۰بهمن بود فک کنم رفتم برا ثبت نام الان دیره دیگه
ریحاناجووون مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 1796 نه مواقعی که شلوغه اینجوریه. مثلا نصف شب ساعت ۳ یا ۳ امتحان کن .نشد بزار چند روز دیگه ببین کلا میگه بزودی راه اندازی میشه یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰
ریحاناجووون مدیر استارتر عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 1796 فک کنم برا مای مدیو دیگ دیره..اخه ما ۲۰بهمن بود فک کنم رفتم برا ثبت نام الان دیره دیگه خب بایدکافی نت برم دیگه فک کنم یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 18129 نه نمیرن من ندیدم والا آهاخب مهد نرفته واسه همون متوجه نشدیدمن فقط موندم واکسنشو کی بزنم اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»