دخترغمگین00 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 4075 عنوان خانومای متاهل بیان فقط 273 بازدید | 10 پست اگه شوهرتون از همه لحاظ خوب باشه هرچی بگید بگه چشم و براتون هدیه بخره گل بخره عاشقانه بپرسته شماروولی شما مشکل روحی روانی داشته باشید و مدام دنبال بهانه باشید و ایراد..ولی وقتی باهاش قهر میکنید هم بشینید گریه کنیداین نشون دهنده چیه 1404/02/02 | 04:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فسقل_قلبش عضویت: 1403/12/24 تعداد پست: 1112 نشون میده باید هر چی زودتر بخش اعصاب و روان بستری شم من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...
دخترغمگین00 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 4075 اینکه باید زودتر ب دکتر مراجعه کنم تحت نظر دکتر باشین چیدارو مصرف کنین ولی بازم روتون تاثیری نداره
bbitaaaa عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 4322 دوستش نداری دلت باهاش نیستباید ب خودش برسه نه اینکه مدام بتو بخواد برسهبهش بگو ب خودش برسه برات جذابیت داشته باشه اگر بی حجابی تمدن است پس حیوانها در اوج تمدن هستند چرا که از همه عریانترند (شهید مطهری)
melliibaanoo عضویت: 1404/02/02 تعداد پست: 32 برو پیش روانپزشک و تراپیست و سعی کن خودتو تغییر بدی وگرنه خدای نکرده تا یمدت دیگ همسرت وقتی محبت هاش بازخوردی نداشته باشه و عکس العمل خوبی از تو دریافت نکنه خسته میشه و کار ب جاهای بدی میکشه همین الان تا خوبه خودتو درست کن
bbitaaaa عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 4322 نشون میده باید هر چی زودتر بخش اعصاب و روان بستری شم بستری بشه ک یعمر بزنن تو سرش ب رووش بیارن اگر بی حجابی تمدن است پس حیوانها در اوج تمدن هستند چرا که از همه عریانترند (شهید مطهری)
فسقل_قلبش عضویت: 1403/12/24 تعداد پست: 1112 بستری بشه ک یعمر بزنن تو سرش ب رووش بیارن بستری نشه هم بره توو زندگی هر روز جنگ و دعوا ک ب طلاق ختم بشه؟! من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...
bbitaaaa عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 4322 بستری نشه هم بره توو زندگی هر روز جنگ و دعوا ک ب طلاق ختم بشه؟! بستری یکسری داروهای شیمی ک موقت جواب میدهمشکلات زناشویی یا روحی روانی باید ریشه یابی بکنه ببینه مشکل از کجاست.رو اون ها متمرکز بشه اگر بی حجابی تمدن است پس حیوانها در اوج تمدن هستند چرا که از همه عریانترند (شهید مطهری)