سلام ..میخوام از هفته دیگه شروع به خوندن درسای دبیرستانم کنم...میخوام کنکور بدم البته ۹۷ فقط واسه یاداوری ..جدی واسه ۹۸...چیکار کنم که هم به خونه و بچه و شوهرم برسم ..هم درسمو بخونم روزی ۵ ساعت ...برنامه ریزی کارای روزانه بهم بدید ممنون
خداجونم حتی یه لحظه منو به حال خودم نگذار...عاشقتم همسری ...زندگیمی پسرم.
تیکرم تولد پسرمه
سلام چقدر تصمیم خوبی گرفتین..واقعا آفرین امیدوارم موفق باشید...به نظرم سعی کنید برای ۹۷ هم جدی بخونید اینطوری زودتر تموم میشه و به هدفتون میرسید...به نظرم صبح زود بهترین زمان برای درس خوندنه...هم ساکته هم ذهنتون بازه و هم کوچولوتون خوابه
سلام چقدر تصمیم خوبی گرفتین..واقعا آفرین امیدوارم موفق باشید...به نظرم سعی کنید برای ۹۷ هم جدی بخونی ...
مرسی عزیزم ...آخه خیلی وقته درسم تموم شده درسا رو تقریبا فراموش کردم یه کم سخته که امسال به چیزی که تو ذهنمه برسم ولی سعی خودمو هم میکنم ..پسرم ۳ سال و نیمشه..شبا ساعت ۱۱ کمتر نمیخوابه ..صبحم که دیگه زیاد بخوابه ساعت ۸ بیدار میشه ...
تیکرم تولد پسرمه
یه چیز بگم برا۹۷بخون روی ۸ساعت بخون بهداشت که صددرصدقبولی
آخه یه کم ۸ ساعت زیاده ...چون بالاخره باید به کارام و پسرم و همسرمم برسم ...منم واسه همین تاپیک زدم که راهنماییم کنن چطوری وقتمو آزاد کنم که به درسم برسم
تیکرم تولد پسرمه
برنامه خاصی نیست ..پسرم که اگه کارتن یا گوشی بازی باشه کاری بهم نداره ..بقیه کارا هم که درست کردن ناهارو شام و صبحانه هست ...شوهرم هم که ساعت ۷ شب میاد خونه
تیکرم تولد پسرمه