2821
2789
عنوان

دختر فامیل😡

139 بازدید | 17 پست

سلام خانوما 

من از یک ماه بیشتره اومدم سر زندگیم و تازه عروسم 

شوهرم با وجود تمام حساسیت ها و خط قرمزام باهام ازدواج کرد 

خودش بشدت رو دست دادن و حتی یه کلمه با فامیل پسر حرف زدن حساسه ولی خودش رعایت نمیکنه (من رعایت میکنم)

چند وقت پیش با دختر عموش رو بوسی کرد(هم سنن)

کلا خیلی راحته

امروزم پست گذاشته همه کامنتا پسر اونوقت دختر خالش کامنت آتیش گذاشته بعدم که غر زدم میگه حساسی من نمیدونستم ناراحت میشی تو با اون رفیقی و رابطت خوبه مگه کامنت بد گذاشته و...

درصورتی ک میدونه 

آخه چقدر باید حرص بخورم بگید چجوری برخورد کنم من مریضم؟

چرا باید همچین کامنتی بزاره اونم برای مرد متاهل؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کامنت آتیش معنیش چیه ؟

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

منم همینو میگم میگه من تو خونه ی اونا بزرگ‌شدم دختر خالمه(رفت و امد زیاد داشتن)

بزرگ هم که شده باشی! دلیل بر این نمیشه 

با ارامش بهش بفهمون حد و مرز رو .

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بزرگ هم که شده باشی! دلیل بر این نمیشه با ارامش بهش بفهمون حد و مرز رو .

میگه یه کامنت چیه مگه خب میرم پاک میکنم 

میگم از اول اینو ک دیدی میدونستی من حساس میشم سریع پستو پاک میکردی

نه که الان بگن زنش یاد داد

بخدا من حس خوبی نمیگیرم شما میگیری؟؟نمیدونم والا

منم نمی دونم معنیش چیه 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

میگه یه کامنت چیه مگه خب میرم پاک میکنم میگم از اول اینو ک دیدی میدونستی من حساس میشم سریع پستو پاک ...

بگو مشکل ازتو نیست اون نباید میزاشت الانم براش پیام بده کامنتتو از زیر پستم بردار . 

بگو مشکل ازتو نیست اون نباید میزاشت الانم براش پیام بده کامنتتو از زیر پستم بردار .

اینا انقدر باهم صمیمین هرکاری که میکنن میگن ما مث خواهر و برادریم 

اینم ۷ سال بزرگتره ولی خب پیرزن نیس شوهرم نداره جدا شده بجای اینکه منو درک کنن...

اینا انقدر باهم صمیمین هرکاری که میکنن میگن ما مث خواهر و برادریم اینم ۷ سال بزرگتره ولی خب پیرزن نی ...

متاسفانه هیچ درکی وجود نداره.

متاسفانه هیچ درکی وجود نداره.

با دختر فامیل 

عروس فامیل خیلی راحته الان یکم خودشو جم کرده تازه چقدر صفحه گذاشتن ک زن گرفته عوض شده بد شده

بخدا اگر پسرداییه من بذاره پارم میکنه 

با دختر فامیل عروس فامیل خیلی راحته الان یکم خودشو جم کرده تازه چقدر صفحه گذاشتن ک زن گرفته عوض شده ...

ادم وقتی متاهل میشه حد و مرز میزاره برای خودش چون همه چیز تغییر میکنه و زن و شوهر باید امن باشن برای هم نه ناامن

ادم وقتی متاهل میشه حد و مرز میزاره برای خودش چون همه چیز تغییر میکنه و زن و شوهر باید امن باشن برای ...

میگه قلب سیاهی 

من چند وقت یبار سر این مدل مسائل باهاش بحث دارم عین هر سریشم میگه نمیدونستم ناراحت میشی