2777
2789
عنوان

جغدا جواب بدن

116 بازدید | 11 پست

ی جا رفتم سرکار حدودا ۵روزه 

چندتا پسر هستن تو کارمون یکی شون پرسید بچه کجایی گفتم فلان منطقه 

دیدم اون یکی گفت ی مرکز خرید هست ب اسم فلان 

اون یکی گفت جون میده ب دهقان بگی اون یکی گفت بهش نگیا این دیونه س پا میشه میره واقعا 

ایم منو بین خودشون گذاشتن دهقان 

چرا گفت این دیونه س پا میشه میره ؟؟

هرچه در جستن آنی ،آنی 

چیزی نیس زیادی باهاشون راحت شدی ، خط قرمز نداری اینام باهات شوخی میکنن

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری مثلا خط قرمز بزارم

نمی‌دونم والا فقط زیاد بگو بخند نکن باهاشون از اتفاقات روزمرت اصلا بهشون نگو 

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️
در کل چجوری رفتار کنم کسی باهام صمیمی نشه

سرت به کار خودت گرم باشه سعی کن کار خودتو درست انجام بدی تو کار دیگران دخالت نکنی ، از مسائل و خاطرات تعریف نکنی ، یکی یه خاطره بد تعریف می‌کنه برای همدلی نیای بگی آره منم اینطوری مثلاً طرف میگه من پولمو خوردن فلان جا تو نیای برای همدردی خاطره صد سال پیشتو واسه طرف تعریف کنی که ینفر یه هزاری تو رو خورده قبلاً که اون حس بهتری بگیره ، بلند بلند و بی پروا نخند زیاد ، اگه کسی رفتار یا شوخی نابجایی کرد رک بگو من اصلا از این رفتارت خوشم نیومد بهتون احترام میگذارم توقع احترام دارم 

سرت به کار خودت گرم باشه سعی کن کار خودتو درست انجام بدی تو کار دیگران دخالت نکنی ، از مسائل و خاطرا ...

این دوتا پسر ک گفتم باهام شوخی نکردنا ولی بین خودشون اسم منو گذاشتن دهقان 

بنظرت چ واکنشی نشون بدم ؟؟؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
این دوتا پسر ک گفتم باهام شوخی نکردنا ولی بین خودشون اسم منو گذاشتن دهقان بنظرت چ واکنشی نشون بدم ؟؟ ...

به نظر من هم داشتن دستت می انداختن و منظور داشتن که انجا مدنظرشون جای خوبی نیست

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

به نظر من هم داشتن دستت می انداختن و منظور داشتن که انجا مدنظرشون جای خوبی نیست

اینجایی ک رفتم سرکار جای خوبی نیست یا اون جایی ک مثال زدن ؟؟؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی