ی جاری دارم ک رابطمون با هم خیلی خوبه شوهرشم با شوهر من بشدت خوبن بچه های شیر ب شیر بودن بخاطر همین همیشه باهمن و باهم شدید صمیمی هستن ... اینا قبلا خونشون جای دیگه بود ... قبلا دیر ب دیر همدیگه رو میدیدیم همه چی اوکی بود تا اینکه یکسال پیش برادرشوهرم گفت ک میخاد خونشو بفروشه هایپر مارکت بزنه .. و اومد طبقه بالای خونه پدرشوهرم ساخت .. ک با ما همسایه دیوار ب دیوارن .. خلاصه تا خونه ساخته شد جاریم هزار برنامه میچید ک هر روز خونه همدیگه باشیم و هر روز بریم بیرون و فلان ... تا اینکه شش ماه پیش اومدن ساکن شدن و فهمیدم خیلی بیخیاله و بچه هاش خیلی بدن .. دو تا دختر داره ... کل شبانه روز صدای جیغ و گزیه اینا کل محله رو گرفته .. خونه ما یا هر کس دیگه ک میرن هررررچیزی ک میبنن گریه میکنن ک ببرن خونشون و جاریمم توقع داره بدیم بهشون حالا اون چیز اسباب بازی باشه یا ظرف و ظروف خونه یا لباس یا هرررچی ... بعد علاوه بر اینا بی تربیتش وراجن حرف بد میزنن هر دفعه خدا شاهده اومدن اینحا یکی از ظرفامو شکوندن ... مثلا کوچیکه ی کاسه تخمه رو خالی میکنه روفرش با دست پخشش میکنه همه جا جاریمم هیچی نمیگه بهش . ازشون متنفر شدم ... من اصلا رفت امد نکردم ک نیان ولی میان بعضی وقتا ... حالا امروز دختراش ۵ باز اومدن خونه ما مخم داشت سوت میکشید چ کنم ک نیان ... خونه مال خودمونه نمیتونم جابجا بشم
قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اره متاسفانه .. قبلا ک دور بودن این روشون ندیده بودیم
چند مدتی خیلی سرد برخورد کنید یا درو باز نکنید بگو حموم بودم یا ...میگم خدایی نکرده اتفاقی برای بچه هاش بیفته بیا ودرستش کن و مسولیت قبول نکن بهش همینه بگو