2777
2789
عنوان

حامله ام🥴

298 بازدید | 19 پست

حدود یه هفته اس همش حالت تهوع داشتم و بالا نیاوردم و همش دلم یا گوجه سبز میخواست و لواشک و بشدت عصبانی و پرخاشگر شده بودم🙃

تا اینکه با مادر شوهرم گفتم گفت برو سونوگرافی🙂👣

گفتم یعنی احتمال داره گفت آره رفتم بی بی چک گرفتم و دیدم مثبته😃🫠

فعلا همسرم نمیدونه می‌خوام روز تولدش که 12 امه بهش بگم😁

مادرانی عزیز لطفاً راهنمایی کنید چیکار باید بکنم و نکنم و اینکه شما سر کدوم. بچه تون اینطوری بودین و جنسیتش دختر بود یا پسر؟؟؟

مادر منم فک میکرد یائسه شده پری نمیشه فلن ک بیبیش مثبته خخخخ خدا ببخشتم خندم میگیره اون داره گریه میکنه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ای خدا😍😀😅چند سالشه؟بچه چندم،؟شماها چند سالتونه؟؟خیلی باحاله

من ی بچه دارم این اگه باردار باشه میشه چهارمی چهل پنج سالشه  فردا میره ازمایش

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

چقدر خوب، بسلامتی ان شاءالله

ان شالله ک ازمایشش منفی شه خون خدا داره گریه میکنه سقط مسکنم اگه بود

ان شالله ک ازمایشش منفی شه خون خدا داره گریه میکنه سقط مسکنم اگه بود

نه بابا😯😯😯

چرا آخه؟

شوکه شده، یکم حمایت کن ازش، بخدا این یکی و خدا خواسته بیاد، از همتون عزیز تر میشه برای همه، فقط اسم سقط و بچه کشی نیارین تو رو خدا😥

نه بابا😯😯😯

منم ریسه دارم میرم از خنده اخه بیبی بعد یه ساعت هاله انداخته

منم ریسه دارم میرم از خنده اخه بیبی بعد یه ساعت هاله انداخته

آهان

اگه بعد از موندن خط افتاده قابل اعتماد نیست، مثبت باشه همون اول نشون میده

چقدر عقب افتاده؟ سابقه تاخیر نداشته؟

آهاناگه بعد از موندن خط افتاده قابل اعتماد نیست، مثبت باشه همون اول نشون میدهچقدر عقب افتاده؟ سابقه ...

اصولا سابقه خون ریزی  زیاد داشته و از اسفند دیگه نشده ولی همون موقع دکتز گفته اخرا پریودته نزدیک یایسه

اصولا سابقه خون ریزی زیاد داشته و از اسفند دیگه نشده ولی همون موقع دکتز گفته اخرا پریودته نزدیک یای ...

ممکنه بی نظمی باشه، اولین کار باید تست بدن

هر چیه خیره ان شاءالله 

البته برای بارداری هم دیر نیست هنوز، ولی با این توضیحات شما شاید نباشه 

2790
2778
2791
2779
2792