2777
2789

سلام

یهو حالم بد میشه میخوام گریه کنم

نمیدونم چرا اینطوری میشم 

بی حوصله بداخلاق 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه منم میشم

دلم میخواد گریه کنم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
منم همینمعلائم افسردگیه

مثلا میبینی رفتم ترمیم ناخن حالم خوبه میام خونه حالم بده دلم میخواد گریه کنم کسی درکم نمیکنه 

فشار عصبی

خیلی

Pmsنیست

تموم شده

ویتامین دی ات اومده پایین ، هفته ای یه پنج هزار بخور

فردا باید برم بخرم

صلوات. صدقه .آیت الکرسی

میفرستم ولی کم فشار عصبی روم نیست

مثلا میبینی رفتم ترمیم ناخن حالم خوبه میام خونه حالم بده دلم میخواد گریه کنم کسی درکم نمیکنه

من درست میکنم

کاملا متوجهم چی میگی 

فقط نزار پیشرفت کنه،یا خودت حال خودتو خوب کن یا اگر لازمه به روانشناس مراجعه کن 

اگر پیشرفت کنه دیگه باید بری پیش روانپزشک ودارو مصرف کنی واین اصلا خوب نیست ببخشید که خیلی رک آخر راه رو بهت گفتم شماهم مثل خواهر خودم 😘

اولا ناخن نکار چون سرانگشتان محل جذب انرژیه و شما راهش رو مسدود میکنی، وضو و غسل هم نداری

دوما تیروئیدت رو چک بفرما

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.