2777
2789

وضع همه همینه خواهر

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از بچه چرا خسته ای ؟

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

من 

از بچه ای خسته ام ک یکسره گریه می‌کنه و میخاد بره بیرون 

از بی پولی خسته ام ک دو ساله پیش ماشین مونو فروختیم برای اجاره خونه ای ک با مادرشوعرم اینا میشینیم اما اونا ی هزار تومن ندادن و ما مجبور به فروختش شدیم

از بی پولی خسته ام ک طلا هامو برای شوهرم پارسال فروختم گفت زود پس میدم بت و نداد پ 

از مادرشوهری خسته ام ک همه اینا رو دید و طلا هاشو دست نزد و روز به روز داره به طلاهاش اضافه میشه و منی ک فقط حلقه ازدواجم دستمه.از همه چی خسته ام

ولی می‌دونم اخرش خدا میبینع مطمنم 

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

من از بچه ای خسته ام ک یکسره گریه می‌کنه و میخاد بره بیرون از بی پولی خسته ام ک دو ساله پیش ماشین مو ...

من نمیدونم سیرایی ندارن چرا بعضیا خوبه ی پوسه پیازم اون دنیا نمیبریم