2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشته باش وظیفشه وقتی تو رابطس تبریک بگه وقت و زمان تولد یادش باشه ولی یه بار که گفتی دیگه تمومش کن ...

یعنی چی این حرفت 

مهم نیسته واقعی یعنی کات کنه با همچین آدم بی شخصیتی 

این حرفا نشون میده شما حتی واسه خودتم ارزش قائل نیستی 

این خانوم اونقدر ارزش داره که روز تولدش سورپرایز بشه و خوشحالش کنه و خاطره بسازه اگر واقعاااا دوسش داشت

اون حتی حاضر نشده وقتشو با ایشون بگذرونه بره کافه ای جایی 

تشریف برده کوه 

درسته دقیقا همینو‌میگم بهشمهم نیست دیگه

اصلا تبریک نگفتنش یه طرف چرا اتقدر بد صحبت میکنه لالمونی گرفتی و کثافت یعنی چی؟بگو من اجازه نمیدم کسی باهام اینجوری حرف بزنه حتی به شوخی

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
درسته دقیقا همینو‌میگم بهشمهم نیست دیگه

اره و قشنگ سرسنگین شو 

و حتما بگو که حق فحش دادن و توهین کردن نداری 

وقتی سواد رابطه رو نداری برو 

غیرت این نیس که بگی چادر سر کن 

غیرت یعنی اینکه به طرف مقابلت ارزش بدی نه اینکه فحش اینارو بده آفلاین شو و دیگه هم تا فردا ج نده

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

آخ آخ زدی تو خال بخدا دقیقااااا

اصن نباس میگفتی باید میزاشتی میراشتی تاااا موقعی که شب بخیر گف یهو میگفتی راستی تولدم مبارک

اون موقع دیگ هیچ جوره نمیتونس دبه کنه

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🫠💔

اسی اونقدر بی ارزش دیده شمارو که حتی الآنم میگه گذاشتم آخر شب بهت بگم

حتی آدم به یه دوست معمولی زودتر تبریک میگه

چه برسه به پارتنر و جز مهم ترین شخص های زندگی

واقعا اگه جان بودم یک ثانیه وقت باارزشمو هدر نمی‌دادم

لیاقت یه پسره جنتلمنه که روز تولدت کلی برنامه داشته باشه 

نه همچین بیشخصیتی

یعنی چی این حرفت مهم نیسته واقعی یعنی کات کنه با همچین آدم بی شخصیتی این حرفا نشون میده شما حتی واسه ...

شما متوجه حرف من نشدی عزیز 

بقیشو تو پست بعدی به خود استارتر گفتم 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

حتی اگر رفتید بیرون برات کادو هم داد قبول نکن