تا حالا فکر کردین دور از جون بمیریم با ی پارچه مارو میاندازه تو خاک نمی ترسین شما کاش مارو میزاشتن اقلا تو تابوت خیلی ترسناکه آخه خالم مرد من رفتم پسر خاله اینام جسدش تحویل گرفتن از غسالخانه من بودم بعد گذاشتن تو خلک
من تا به این سن که رسیدم یه چیزیو خووووب فهمیدم...اونم اینه که ۹۹ درصد آدمایی که از من عصبانی ان از خودم عصبانی نیستن که...از اینکه به اون مقداری که اونا ازم توقع دارن "توی زندگیم زجر نمیکشم"عصبانی ان...که چرا یه جایی یه شکستی میخورم ولی تا ساااال ها افسرده نیستم و حالت طبیعی و نرمال زندگیمو حتی بهتر از قبلش ادامه میدم و هر رووووز پیشرفت میکنم و درجا نمیزنم و موفق تر میشم ...چرا آدمای حمایت گری دارم که برای رسیدن به اهدافم حمایتم میکنن...که چرا رفیقایی که من دارم دور و برم رو اونا ندارن!چرا دارم رویای دود شده و رفته به هوای اونا رو من زندگی میکنم ...اونا از من عصبانی نیستن!اونا از اینکه من رویای اونا رو زندگی میکنم عصبانی ان...از اینکه من همچناااان ادامه میدم و ادامه دادن من باعث میشه بفهمن خودشون چقدر ضعیف و بدبختن...ازت خوششون نمیاد ولی اون قدر تایم دارن تا بشینن تمام کارایی که میکنی رو تماشا کنن🤭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.