mahpishoni_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 2052 عنوان هرکی هیچی نمیزنه خوبه 74 بازدید | 6 پست هرچی بیشتر به پوست برسی بدتر میشه هرکی پوستش خوبه هیچی نمیزنه هیچیچرا واقعاما با صدتا روتین یک هزارم اونا نمیشیم 1404/02/01 | 23:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجوی_بلا عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 800 عزیزم شما خیلی میزنی پوست به یه شوینده ملایم احتیاج داره و ابرسان در طول روزم ضد افتاب همین سه تا ولی همیشه یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍
mah_tabann عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 8341 نه اینطور نیست من با روتین خیلیی ساده پوستم صاف شد روشن تر شد پوست پام سوخت کلی رسیدگی کردم بهش انواع کرم ها رو زدم جاش داره خوب خوب میشه دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
پرد عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 1382 وضعیت پوست تا حد زیادی ژنتیک هست بعد هم تغذیه و خواب خوب . بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین
mahpishoni_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 2052 عزیزم شما خیلی میزنی پوست به یه شوینده ملایم احتیاج داره و ابرسان در طول روزم ضد افتاب همین سه تا ول ... ففقط میسلار و فوم و تونر میزنم امشب نیاسیامید اضافه کردم خارش دارم
جوجوی_بلا عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 800 ففقط میسلار و فوم و تونر میزنم امشب نیاسیامید اضافه کردم خارش دارم خب خیلی زیاده واقعا نیاز نیست میسلار چرا؟ خیلی آرایش میکنی؟تونر چرا؟ مگه پی اچ پوستت بهم ریخته؟یه فوم داخلش مفیده فقط یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍
mahpishoni_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 2052 خب خیلی زیاده واقعا نیاز نیست میسلار چرا؟ خیلی آرایش میکنی؟تونر چرا؟ مگه پی اچ پوستت بهم ریخته؟یه ف ... تونر برای روشن شدن پوستم میسلار برای آلودگی پاک شدن نیاسینامید گرفتم برای جوش نزدن