2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه فرد میگه با هزینه 500 میشه بنظرتون ممکنه الکی باشه ؟

ازین کلاهبردارا زیادنااا گول نخوری من زیاد اعتماد کردم که بعد از واریزی بلاک کردن😂🤦‍♀️

شدیدمحتاج دعاتم🫠"اکنون بنظرمیرسدکه صبورتر شده ام اما چراغی در وجودم خاموش شده است که دوست داشتم تا ابد روشن بماند...تمام من درگیر اوست .💔

ازین کلاهبردارا زیادنااا گول نخوری من زیاد اعتماد کردم که بعد از واریزی بلاک کردن😂🤦‍♀️

یعنی در هیچ صورت نمیشه مطمئن شد؟ چون طرف روش هایی که یه هکر میتونه کلاهبرداری کنه هم گذاشته و حتی برای یکسری افراد که شرایط مالی مناسبی ندارن و کارشون حیاتیه بدون هزینه کمک میکنه 

یعنی در هیچ صورت نمیشه مطمئن شد؟ چون طرف روش هایی که یه هکر میتونه کلاهبرداری کنه هم گذاشته و حتی بر ...

خب ببین قشنگ زیر و رو کن مطمئن بشی دیگه،

مثلا فیش واریزی و نمونه کار و رضایت اینارو همه رو درنظر بگیر

شدیدمحتاج دعاتم🫠"اکنون بنظرمیرسدکه صبورتر شده ام اما چراغی در وجودم خاموش شده است که دوست داشتم تا ابد روشن بماند...تمام من درگیر اوست .💔

2790
2778
2791
2779
2792