من از اخرای تموم شدن سه ماهگیم ینی تو پونزده هفتگی اینا تا الان دو سه بار ی حسی تو رحمم زیر شکمم داشتم انگار با ی چیز تیز از داخل میزنه بهم گاهی حس میکنم حرکت جنین ولی واضح نیست میگم شاید اشتباه میکنم
من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️
این حسهایی که میگی ممکنه به حرکتهای جنین مربوط باشه، مخصوصاً اگه الان وارد ماه چهارم بارداری شده باشی. چون این نوع حرکتها میتونه به طور متناوب و به آرامی در این زمانها شروع بشه. ولی چون هنوز مشخص نیست، بهتره کمی صبر کنی تا مطمئن بشی. اگر باز هم نگران شدی، میتونی با پزشکت در موردش صحبت کنی.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!