گربه_نارنجی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1135 عنوان توی این چن روز با آرامش ابدی میرسم 81 بازدید | 13 پست دیگه از این درد ها نگرانی ها برای آینده کلی امید هایی که خاک شد دیگه تصمیم رو گرفتم میخوام خودمو دار بزنم 1404/02/01 | 21:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
life_is_painful عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 1517 کاش سر راهت بیای منم دار بزنی مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
گربه_نارنجی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1135 کاش سر راهت بیای منم دار بزنی واقعا من شوخی ندارم و حال حوصله الکی ندارم
پرنسس_سایت_ام عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 5531 بعدشجهنم رو چه میکنی؟از اونجا که راه فرار نداری برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه: "قَداٌوتِیتَسُؤلک" خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
گربه_نارنجی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1135 کاش سر راهت بیای منم دار بزنی تو چته تو چرا میخواهی از اینجا بری
گربه_نارنجی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1135 بعدشجهنم رو چه میکنی؟از اونجا که راه فرار نداری زمانی که امید به آینده نداشته باشی زنده بودن برات از صدتا جهنم بهتره
پرنسس_سایت_ام عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 5531 زمانی که امید به آینده نداشته باشی زنده بودن برات از صدتا جهنم بهتره فک میکنی جهنم رو تجربه کنی به خودت لعنت میفرستی میگی کاش به جای حرفای فلسفی و مرگ خودم یه حرکت دیگه میزدم نمی دونم مشکلت چیه ولی بهتر راه های دیگه رو امتحان کنی برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه: "قَداٌوتِیتَسُؤلک" خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
گربه_نارنجی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1135 کاش سر راهت بیای منم دار بزنی محل زندگیت کجاست منطقه چندی
فاطمه۴۵۸ عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 3296 ای کاش به جای دار زدن یه کم خودتو قوی میکردی اون طرف هیچ خبری نیست قراره تا ابد اون ور باشی خدا کسی که خودکشی کنه رو رها میکنه
گربه_نارنجی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 1135 ای کاش به جای دار زدن یه کم خودتو قوی میکردی اون طرف هیچ خبری نیست قراره تا ابد اون ور باشی خدا کسی ... چطور خودم رو قوی کنم که بتونم از پس اینا در بیام هر وقت به آیندم و آرزو هایی که دارم میبینم نمی رسم میخوام خودمو بکشم
فاطمه۴۵۸ عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 3296 چطور خودم رو قوی کنم که بتونم از پس اینا در بیام هر وقت به آیندم و آرزو هایی که دارم میبینم نمی رسم ... تو از کجا میدونی که به آرزوهات نمیرسی و خدا یه برنامه قشنگ تر برات نچیده باشه
life_is_painful عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 1517 واقعا من شوخی ندارم و حال حوصله الکی ندارم منم شوخی نکردم والا مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 1517 تو چته تو چرا میخواهی از اینجا بری هرچی که فکر کنی دارم نه خانواده ای دارم نه موفقیتی هرکی ام رسید متلک گفت و رفت مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 1517 محل زندگیت کجاست منطقه چندی شهرستانی ام مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است