سلام من به خاطر افت فشار خون تپش قلب درد قفسه سینه درد گردنم گیجی شدید رفتم دکتر قلب نوار قلب گرفتت گفت سالمی آزمایش خونم جوابم فردا میگرم اکو والتاز قلب مونده وقت داده دوزادهم روز مونده خیلی نگرانم چون تو اینترنت نوشته همچین علایمی ایست قلبی میاره،😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم، نگران نباش. علائم تو ممکنه به خاطر افت فشار خون باشه و دکتر هم گفته سالمی. وقتی جواب آزمایش خونت آماده شد، مطمئناً بیشتر مشخص میشه. در مورد اکو والتاز هم که وقت داری، استرس نداشته باش. حتماً همه چیز به خوبی پیش میره.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!