2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این ادم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 151 پست
اهاا گفت خراببیشعور😂😂😂اللن حست چیه نسبت بهش؟

اره بابا ازین تهمتا بهم بست و تهشم گفت دوقطبی

البته بگم قضیه اینطوری بود که ایشون کارفرمای من بود و ابراز علاقه کرد من رد کردم،دوباره برگشت و خواست نگهم داره.

اما برگشتش بیشتر انتقام بود انگار.پولمم نداد تهش

درکل خیلیییی ادعا عشق و عاشقی میکرد ولی یکهو تموم شد.من حسی ندارم بهش

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

وای چقدر من حسم نسبت به تو خوبه

🫂💕عزیزدلم

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آهان شوهرداره؟لابد شوهرش گفته بادوستات نگرد یاشکاکه خیلیولش بلاکش کن بره توهم خیلی آدم بیشخصیتیه

به نظر شما جمله نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد جمله بدی هست بهش گفتم 

خب شاید ازین ادماییه ک بدش میاد یکی هی پیامش بده و کنجکاوی کنهمن دیدم ازین ادما ک بدشون میاد بقیه پی ...

چون‌ خیییلی ازش ناراحت بودم 🥲 🥲 🥲 

بستگی داره گل به اینکه طرف زنه یامرددوستته یااکست ولی خیلی بیشعوربوده طرف من باشم خداییش بااحترام ب ...

از بس ناراحت بودم 🥲🥲

نه این خیلی مودبانس 

بگو حیف احترامی که من نسبت به شماداشتم ودلیل واین بی احترامیتون نسبت به من رو نمیدونم واگه بدونم هم درک نمیکنم چون لزومی نداره به منی که احترام وارزش برای تو قائل بودم اینجوری باهام رفتارشه

نه این خیلی مودبانس بگو حیف احترامی که من نسبت به شماداشتم ودلیل واین بی احترامیتون نسبت به من رو نم ...

بآورم نمیشه یه آدم سيد با تحصيلات بالا این جور کنه🥲🥲🥲

وابسته نیستمولی واسم عجیبه این همه ادعاش میشدمگ ادما وقت و انرژی الکی دارن ک صرف یکی کنتو بگو ۳ روز ...

منم تجربه کردم یه ماه بود یهو رفت خیلی بعدش غرورم چ قلبم شکست همه گفتن اینقدر وابسته ای و مگه میشه یه ماه عاشق شد گذشت خوب شدم اون آدم از دلمم رفت ولی همون اون آدم هم هر کسی که گفت تو وابسته ای رو نمیبخشم