2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص مخمر آبجو از داروخونه گرفتم بله خیلی تاثیر داشتجنسینگ هم خوردم و اینقد بهم آسیب زد که قطعش کردم ...

اصلا پر میکنه مخمر ابجو؟بعد چجوری مصرف میکردید، من گین اپ خوردم داغونم کرد

عزیزم هر چیزی میخوای بخور ولی اصلااا از قرص های چاقی عطاری و ماهواره و اینا نخور چون وحشتناااک عوارض دارن و اینکه پف میکنه بدنت بعد قطع کردن بر میگرده.این قرصا همش کورتون و مواد شیمیایی دارن که مضرن.سعی کن بری متخصص تغذیه برات کالری شماری میکنه.تخم مرغ هم هر روز بخور و پودر جوانه گندم و ژله

من دلممممم تنگهههه...واسه ی دلخوشیییی کووچیکک✨

اصلا پر میکنه مخمر ابجو؟بعد چجوری مصرف میکردید، من گین اپ خوردم داغونم کرد

خیلی خیلی خوب بود برای من

روش نوشته بود روزی ۳ تا ولی من روزی یکی با ناهار میخوردم

حدودا ۵ کیلو تو یک ماه اضافه کردم

و چون ویتامین b هم بود آسیبی هم ندیدم واقعا

حتی بستهش رو هم تموم نکردم ولی از ۴۵ شدم ۶۰ در عرض ۶ ماه یعنی وقتی قطع کردم دیگه لاغر نشدم حتی بازم چاق شدم

بدنم ورم کرد و یهو خوابم میبرد حتی نشسته!!چندین نفر دیگه‌هم شنیدم مشکلات بدتر براشون پیش اومدهواقعا ...

ول کردی ورمت خوابید؟من ی مدت اپل جنسینگ میخوردم همکارام می‌خورد خوب بودن ، برای من فقد خواب اور بوود، دیگ هم اصلش پیدا نکردم

ول کردی ورمت خوابید؟من ی مدت اپل جنسینگ میخوردم همکارام می‌خورد خوب بودن ، برای من فقد خواب اور بوود ...

آره بعدش خوب شد

ولی خب عوارضش خیلی بده

همون چیزای کم خطر تر بخوری بهتره

واقعا من وقت بهش فکر میکنم تن و بدنم میلرزه

یکی تو همین نینی سایت میگفت خواهرش فلج شده بود بخاطر این چیزا بنده خدا

خیلی خیلی خوب بود برای منروش نوشته بود روزی ۳ تا ولی من روزی یکی با ناهار میخوردمحدودا ۵ کیلو تو یک ...

رژیم خاصی داشتین؟ روزی چند وعده غذا میخوردین؟ همین مخمر آبجوها که رنگشون تقریبا قهوه‌ایه؟ من خریدم از داروخونه نوع خاصی شما خریدی؟ 

پیشنهادی توصیه‌ای برای من ندارین من ده کیلو وزن کم دارم 

بروهی ایران♥️🫡

رژیم خاصی داشتین؟ روزی چند وعده غذا میخوردین؟ همین مخمر آبجوها که رنگشون تقریبا قهوه‌ایه؟ من خریدم ا ...

نه رژیم خاصی نداشتم

همون سه وعده، چون من روزی یک وعده هم نمیخوردم

رنگ قرصش رو یادم نیست ولی فکر نکنم برندش فرقی بکنه چون همشون ویتامین گروه ب دارن ولی دوزشون فرق داره

کلا اشتها و جذب مواد غذایی‌رو زیاد میکنه

اگر بخاطر افسردگی کمبود وزن داری حتما ورزش هم بکن در کنارش

نه رژیم خاصی نداشتمهمون سه وعده، چون من روزی یک وعده هم نمیخوردمرنگ قرصش رو یادم نیست ولی فکر نکنم ب ...

من سه روزه ورزش رو شروع کردم قبلا یک وعده رو هم نمی‌خوردم اما الان سه وعده رو میخورم یکی دوبار قرص مخمر آبجو خوردم ناخن هام واقعا محکم شدن اما الان می‌خوام برای افزایش وزن روزی یکیش رو بخورم بنظرتون قبل ناهار بخورم یا بعد ناهار؟ توی اینترنت نوشته بود وقتی خوردیم تا نیم ساعت یکساعت بعدش غذا بخورین شما چجوری مصرف کردین؟

توی اینترنت نوشته بود روزی شش عدد مصرف بشه

شما صورتتون هم پر شد؟ شکم پهلو چی دراوردین؟

بروهی ایران♥️🫡

من سه روزه ورزش رو شروع کردم قبلا یک وعده رو هم نمی‌خوردم اما الان سه وعده رو میخورم یکی دوبار قرص م ...

کلا هرموقع بخوری خوبه بجز قبل خواب چون سوخت و ساز رو میبره بالا و‌ گرسنه میشی اگه یبل خواب بخوری خب لاغر میشی

من کلا ژنتیک صورت چاق ندارم ولی اره یکم پرتر از قبلش شد ولی کلا صورتامون استخونیه ما

خیلی خوبه همینو ادامه بدی بعد یه مدت متوجه تغییر میشی

بذار آروم آروم اتفاق بیوفته که بدنت هم آسیب نبینه و اینجوری موندگارم هست

و فرم بدن خودم چاق شدم یعنی من باشن و رونام خیلی چاق تر از بقیه جاهاست این قرص هم خوردم همونا چاق‌تر شدن یکمم کل بدن