2777
2789
عنوان

خونه تکووونی

282 بازدید | 10 پست

وای کی خونه تکونی کنیم شروع کنیم؟

راستی من 6 ماه رفتم این خونه جدید و کاغذ دیواری کردم

کاغذ دیواری ها برای 6 ما پیشه بنظرتون تمیز کنم؟

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را

نه بابا نمیخواد تمیزه دیگه😁

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه

پنجره و پرده بشور

فرشات اگه احتیاج داره زنگ بزن بیان ببرن دیر بشه تمیز نمیشورن

میمونه کابینتا و کمدا و زیر تخت

خیلی کار نداری

توالت و حموم یادت نره

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

من تازه اسباب کشی کردم خونه تکونی  ندارم خداروشکر اما باید به مامانم کمک کنم

بهمن سال ۹۶ یکی از بزرگترین معجزات خداوند بزرگ یعنی بارداری برای من اتفاق افتاد خداوند رو شکر میکنم و برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادر شدن دارم 

من که امسال اصلا حال ندارم عید هم میرم مسافرت نمیدونم قبل عید تمیز کنم و برم یا بمونه بعد عید از یه طرف الان ذوق عید دارم کار میکنم از یه طرف برم مسافرت و بیام همه جا رو خاک میگیره

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

اره پرده میدم بشووووووورن

رو فرشی همش پهن بوده رو فرش هام تمییزه خدا روشکر

چرک مرد نشه کاغذ دیواری هام تمیز نکنم ی وقت

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را