2777
2789

زن عموم با عموم که همسرش فوت شده و دوتا بچه داره ازدواج کرده. جونشون برای هم میره. زندگیشون فوق العاده‌ست.

دختر دایی مامانم با یه آقایی ازدواج کرده که فکر کنم خلبان بوده یا همچین چیزی. هردو مجرد بالای ۴۰ سال. زندگیشونم مثل طلاست. 

☄️🔪تاپیک جامع دورهمی نویسنده ها! :)🫶🏻🕸 اگه نویسنده ای، حتما به تاپیکم سر بزن❄☠️💬 http❤️s://w❤️ww.ninisite❤️.com/discussion/topic/17701780/دورهمی-نویسندهها🔪قلب لینک رو حذف کن و وارد شو🎡دورهمی ساعت ۳ الی ۴ بعد از ظهر توی تاپیکمونه. 🌱❄️ اگر زمان زیادی به گودالی چشم بدوزی، گودال نیز به تو چشم خواهد دوخت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن عموم با عموم که همسرش فوت شده و دوتا بچه داره ازدواج کرده. جونشون برای هم میره. زندگیشون فوق العا ...

خداروشکر مرسی از پیامت عزیزم😘😘

اما اینستا خیلی میگن ممکنه بچا دار نشین و ... 

من دوس ندارم با کسی که بچه داره البته دلایل خودمو دارم 

الهی همه خوشبخت باشن 

عزیزم، اینکه برای هر کسی سن مناسب ازدواج متفاوت باشه و بستگی به شرایط و اولویت‌ها داره. مهم اینه که فرد به مرحله‌ای از بلوغ و آمادگی رسیده باشه که بتونه زندگی مشترک رو با آگاهی و تصمیم درست شروع کنه. هیچ قانونی وجود نداره که بگه سن خاصی باید برای ازدواج رعایت بشه. گلم، هر کسی تو زمان خودش درست‌ترین تصمیم رو می‌گیره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!