2777
2789
2790
2778
عنوان

چراااا❓❓❓

84 بازدید | 9 پست

تایپکی که موضوعش درمورد مادرشوهرو خواهر شوهر و جاری و طلاق و دعوا با شوهر و تایپکای جنسی هست همه میریزن اونجا ولی یه تایپک معمولی میزنی هیچکس نیست چرا اخهههه

🩷🌸

والا من یه مدت میگفتم خدایا تو این نینی سایت هم انگار کسی منو دوست نداره نمیاد تاپیکام...تو نگو ملت حواشی چرت و پرت دوست دارن

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا من یه مدت میگفتم خدایا تو این نینی سایت هم انگار کسی منو دوست نداره نمیاد تاپیکام...تو نگو ملت ...

منم والا هرچی تایپک میزنم یه چن نفر میان ولی یکی عنوان تایپکشو جنسی میزنه یا درمورد خانواده شوهر میزنه همه میان نظر میدن🤦🏻‍♀️

🩷🌸

مردم مریضن و سرشون درد میکنه برای نظر دادن درباره روابط دیگران

من یه مدتیه تو سایتم والا خیلی کم پیش اومده ببینم یکی یه تایپک انگیزشی بزنه یا تایپک سلامتی خونه داری و...

همش خودکشی ،طلاق،دعوا☹️

🩷🌸

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز