2777
2789
عنوان

زندگی جدید من🌱🌱🌱

131 بازدید | 13 پست

اینجا ثبت میکنم تا یادم بمونه من جدید چطوری و از کجا به کجا قراره برسه

خودم میدونم الان توی زندگیم در چه شرایطی هستم برای همین منفی ها رو سعی میکنم ننویسم 

قراره از امروز تلاشم رو بکنم در این مسیر کم نیارم و ذره ذره پیش برم

۱- اولویت اول و آخر زندگیم خودم باشم

۲- زیاد حرف نزنم

۳- حرف دلمو ، هدفامو، احساسمو حتی به شوهرم نزنم

۴- بیشتر شاد باشم از هر طریقی که ممکنه

۵- ورزش رو شروع کنم و مداومت کنم

۶- روزی ۱۰ دقیقه زودتر بیدار بشم

۷- با پسرم بیشتر بازی کنم

۸- به زیباییم بیشتر برسم

پی نوشت اول: 

لیستمو به مرور تکمیل میکنم

پی نوشت دوم: 

هر چی دوست داری بهش اضافه کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوندن کتابم بهش اضافه کن🥰

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

امیدوارم موفق بشی ب تک تکش عمل کنی

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

خیلی خوبه عزیزم موفق باشی😍😍😍

کتابو قران و نزدیکی به خدا و تفریح رو هم اضافه کن

من صبح ها که بیدارمیشم به امام زمان سلام میدم شبها قبل خوابم همینطور.. زندگیم حال و هواش بهترشدع

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶