2789
عنوان

ساعت۳😣😣😣😣

330 بازدید | 25 پست

شوهرم بیکاره قراره ساعت ۳ با یه شرکت مصاحبه کنه دعا کنید قبولش کنند تروخدا.

دارم از استرس میمیرم

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
خدا بزرگه عزیزم دلتو آروم کن اصلا هم نگران نباش💞💞

مرسی عزیزم😢

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انشالله استخدام میشه.☺

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
انشاالله هر چی خیر و صلاحه اتفاق بیفته . خدا دلت اروم کنه . صلوات میفرستم براشون . 

ممنون دوستم

ایشالا استخدام شده الان دیگه ۲ دیقه هم گذشته از ساعت ۳

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
عزیزم. نگران نباش انشاالله خبر خوب میشنوی

خداکنه

ان شالله

ایشالا استخدام شده الان دیگه ۲ دیقه هم گذشته از ساعت ۳

ان شالله

آیت الکرسی بخون 

عزیزم من حتما جواب شما رو میخونم ولی اگر جواب ندادم و لایک نکردم یعنی فهمیدم دنبال بحث و اثبات خودتی پس حرفهای بعدیتم درسته. متولد اول شهریور ۷۰. چون موهام فره بهم میگن فری 🥰.

عزيزم منم تو ارديبهشت دومين سالگرد ازدواج مون شوهرم مصاحبته داشت شب كه اومد خونه بهم گفت از فردا مير ...

ان‌شالله خیلی حس بدیه شب عیدی