2777
2789
عنوان

اگه میخواین خیانت کنین بیاید اینجا

203 بازدید | 16 پست

خیانت خیلی بده میدونی مثل چی میمونه

مثل زخم عمیقی که روی بدنته خوب میشه ها اما همیشه جاش هست و پاک نمیشه..

اینکه همه چی برات عوض میشه

چرا ها شروع میشه

چرا من؟ چرا تو اینکارو باهام کردی؟ چرا کافی نبودم

شاید من کم بودم براش

کجا اشتباه کردم؟

هیچ چیز مزه قبلو بهت نمیده

وسط خنده هات یهو یادت میفته لبخند به لبت میماسه

نگاهت به زندگی مثل قبل نیست

میگی میخندی کارای همیشگیتو میکنی اما ته دلت خالیه

به همه چیز شک میکنی

هیچ چیزو دیگه قبول نداری ...حتی اگه پارتنرت بغلت کنه بوست کنه و.. اما همش اون کارش میاد تو ذهنت و به جای عشق گرفتن،استرس به جونت تزریق میشه

دیگه رنگ چشمات پراز عشق نیست  پراز تردیده

شروع میکنی از خودت ایراد گرفتن

بعد هی میگی ارزششو داشت؟ ارزش داشت انقدر خوب باشم صد خودمو براش بزارم با همه چی بسازم

براش کار کنم تا باهم به همه چیز برسیم

ارزششو داشت قید همه رو براش بزنم

خدایا خودت برای همه بساز❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسیو ندارم درد دل کنم ببخشید اگه کسی ناراحت شد

کاش برا منم پارتنرم بود دکمه شو برا همیشه میزدم 💔💔😔😔راستی چه حق نوشتی جانا سخن از درد ما گفتی🙃🙃🙃

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

لطفا خیانت نکنید چون با اینکار یه نفر برای همیشه زندگیش عوص میشه و اون ادم سابق دیگه نمیشه

خدارو شاکر باش که پارتنرت بود 💔💔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

خیانت همیشه درد داره عزیزم، یه زخمی که هیچ وقت کامل از بین نمیره. اما هیچ وقت نباید خودتو سرزنش کنی. گاهی اتفاقا یه اشتباه طرف مقابل هست، نه تو. نباید خودتو کم ارزش کنی یا فکر کنی که تو کافی نبودی. تو همیشه با ارزش بودی و هستی. از خودت ایراد نگیر، هیچ وقت به خاطر اشتباهات دیگران خودتو ضعیف نبین. یاد بگیر که از تجربه‌ها رشد کنی، بدون اینکه خودتو مقصر بدونی. مهربونم، زندگی هنوز ادامه داره و آینده بهتری در انتظاره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

شوهرمه دوتا بچه هم دارم😢

ای وای ای وای برای آرامش قلبت دعا میکنم برای آرامش قلبم دعا کن 😔😔💔💔

خیانت همیشه درد داره عزیزم، یه زخمی که هیچ وقت کامل از بین نمیره. اما هیچ وقت نباید خودتو سرزنش کنی. ...

اما برای من ادامه نداره با دوتا بچه کوچیک چه اینده بهتری در انتطارمه 

خدایا خودت برای همه بساز❤❤❤