2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باید بری دکتر قبل از اینکه بدتر بشه و سرما به پیشونی نخوره

من خیلی سال هست که دارم و خوب الان درگیرم مال من ببخشید خلط داره و در عذابم باد بهم میخوره یا سرما میخورم سریع عفونت می‌کنه الان عفونت کرده پدرم درامده چیکار کنم دکتر رفتم کیلی چک خشک کن اینا ولی خوب نشدم 

من خیلی سال هست که دارم و خوب الان درگیرم مال من ببخشید خلط داره و در عذابم باد بهم میخوره یا سرما م ...

وای عزیزم خیلی بده 💔💔 دعا میکنم که خوب بشی 

چه علایمی دارید میشه همشو بگی 

وای عزیزم خیلی بده 💔💔 دعا میکنم که خوب بشی چه علایمی دارید میشه همشو بگی

مرسی دعا کن الان در عذابم من باد بهم بخوره این طوری میشم یا جایی سرد باشه مثلا بعد حموم برم بیرون اینا ابزش بینی گلو درد و خلط زیاد اه اینا هست مثل سرماخوردگی هست و سینوس هام عفونت می‌کنه زیاد 

مرسی دعا کن الان در عذابم من باد بهم بخوره این طوری میشم یا جایی سرد باشه مثلا بعد حموم برم بیرون ای ...

الان منم درگیرم بدجوری 

خیلی بده 

دعا میکنم هر دوتامون خوب بشیم 💛

الان منم درگیرم بدجوری خیلی بده دعا میکنم هر دوتامون خوب بشیم 💛

اره دعا کن قربونت برم تو دکتر نرفتی من الان ی هفته درگیرم گلوم انگار سنگ شده امتحان هم دارم اصلا حال ندارم بخوانم 

اره دعا کن قربونت برم تو دکتر نرفتی من الان ی هفته درگیرم گلوم انگار سنگ شده امتحان هم دارم اصلا حال ...

عزیزمممم 💔 منم امتحان دارم حالم خرابه 

من دکتر نرفتم ولی انگار نه انگار 

تو چی دکتر رفتی ؟ 

عزیزمممم 💔 منم امتحان دارم حالم خرابه من دکتر نرفتم ولی انگار نه انگار تو چی دکتر رفتی ؟

اره چندمی تو گفتم که رفتم آمپول چک خشک کن اینا داد ولی خوب نشدم همش خلط دارم اینا و صدام عوض شده