2777
2789

براي بار هزارم 

تو بعضي تاپيك ها ديدم خانمهاي باردار نگران امشب هستن

عزيزان ارتباط ماه گرفتگي و بارداري و اين خزعبلات همش خرافات هست و هيچ ربطي به هم نداره
ماه گرفتگي يه پديده طبيعي است و يكي از اثار قدرت خداي متعال هست بعد از ماه گرفتگي هم نماز آيات بايد خوند و هيچ جاي كتاب خدا هم ننوشته كه ماه گرفتگي روي زن باردار اثر داره
پس لطفا بجاي استرس و نگراني و گوش دادن به اين خرافات عصر پارينه سنگي از ديدن اين پديده زيبا لذت ببريد و بعدش هم نماز شكر (نماز ايات) بخونيد

موفق باشيد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم استرس دارم. باید چیکار کنیم؟

💞میشه برای سلامتی پدرمادرم وبرادرام و شوهرم و نی نی تو دلم ی صلوات بفرسی؟؟؟؟؟💞👦👦👦اخه اینا تموم زندگی منن..💞هرکدومشون اگر نبودن شاید منم الان نبودم😢انشالله خدا خیرتون بده و عزیزاتونوبراتون نگه داره

وووی😱😱😱😱

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌

بخدا از بس گفتن منم که باردار نیستم استرس گرفتم.والا. هرکسی اعتقادی داره.ولی من یکی از اقواممون صورت بچه اش ماه گرفتگی داره .خودش میگه بخاطر اینه که یبار تو بارداریش شدید ترسیده .

تقدیر بی تقصیر نیست......

منم حامله بودم ماه گرفتگي شد هيچي كاري نداره كه بشين فيلم ببين ميوه بخور كاراي خودتو بكن به خرافاتم فكرنكن

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

اخه اصلا ممکنه آدم تو مثلا یکساعت خودشو لمس نکنه؟ اصلا غیر ارادی آدم اینکارو انجام میده.بالاخره دست و صورت میشوره.وضو میگیره.پوستش میخاره و .....

تقدیر بی تقصیر نیست......

استرس نداشته باش ترسيدن مادر باعث ميشه بچه صورتش لك بيوفته شوهرم انقد حساس بود توبارداري نترسم خيلي دوران باحاليه استرس نداشته باش فسقلي اذيت ميشه 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین