2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یوگا فقط احتیاج به مکان اروم داره و تو خونه هم میشه راحت انجام داد مثل ورزش بدنسازی ک نیس بگی باشگاه ...

فقط مکان آروم نمیخواد اگه بخوای اصولی حرکات رو کار کنی که بدنت تقویت بشه نه ضربه بخوره باید از کلاس استفاده کنی تا محدودیتها هم بهت گفته بشه هر شخصی با توان و انعطاف خودش باید کار کنه 

حرکاتش چطوریه؟ جوری هستش که به کمر و مچ دست فشار وارد کنه؟

اکه غیر اصولی کار کنی بله فشار میاره، ولی شما اگه مشکل داری اول ماهیچه های اطراف ناحیه مشکل دار رو تقویت میکنی تا فشار کم بشه و مثلا کمر درد بهتر بشه 

فقط مکان آروم نمیخواد اگه بخوای اصولی حرکات رو کار کنی که بدنت تقویت بشه نه ضربه بخوره باید از کلاس ...

برنامه ای ک باهاش کار میکنم خیلی جامع و کامل نه تنها حرکات یوگا انجام میده اونم اصولی تنفس و ارامش ذهن هم داره حتی ارامش ذهن شبا قبل از خواب و ارامش فوری و تمرکز بیشتر و خیلی چیزای دیگه 

دیگه شبا قبل خواب ک نمیتونی کلاس بری😃

من هرموقع از روز ک احساس کنم احتیاج به ارامش‌ دارم سریع وارد برنامه‌میشم و متناسب به حال و میزان استرسم مدیتیشن میکنم...