2777
2789
عنوان

کیک

202 بازدید | 11 پست

سلام میخوام کیک درست کنم وانیل ندارم میشه بنظرتون؟؟؟بدون وانیل بد نمیشه؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کیلو کیلو وانیل می ریزم تو شیرینی بوی یخم تخم مرغو نمی گیره . وانیل چه کارکیشو باید بگیریم

ای بابا پس وقتی با وانیل اینطوری میشه بدون وانیل دیگ افتضاح میشه

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
اگر کاکائویی کنی نه بد نمیشه ولی اگه ساده باشه چرا ...میتوتی موست لیمو ترش یا کمی مدست مرتقال رنده ک ...

خودم عاشق کاکائوییم ولی شوهرم دوست نداره اه

عزیزم گلاب چقدر بزنم؟

عزیزم میشه چرا نشه دوالی ۳قاشق گلاب بزن گلاب رو قطره قطره بریز داخل موادتو هم بزن اگه پودر هل داری نصف قاشق چ خوری بریز

بگو او پروردگار من است جز او خدایی نیست و من براو توکل کرده ام و روی امید همه به سوی است (سوره رعد/ایه ۳۱)