2777
2789

تمام بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده،باینری آپشن)دارای سود و ضرر هستند دارای فشار روانی و استرسی زیادی هستند و برای همه مناسب نیستند

برای سود زیاد باید سرمایه زیادیم داشته باشید

اول باید بین ۶ ماه تا یک سال آموزش تحلیل تکنیکال ببینید که خودش چند نوع هست باید ببینید با کدوم سبک راحت هستید بعدش باید تمرین کنید تا استراتژی خودتون رو بدست بیارید کار آسونی نیست اینم بین ۶ ماه تا یه سالی طول میکشه که در حساب تمرینی یا دمو به سود دهی برسید جمعا میشه یک سال تا ۲ سال و نیم

حداعقل سرمایه برای شروع باید بالای ۱۰۰۰ دلار باشه ولی بعضیا با ۵۰۰ دلار هم شروع میکنند

زیر ۵۰۰ دلار نباید انتظار سود داشته باشید

بهترین منبع آموزش هم یوتیوب هست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه اول با ۱۰ یا ۲۰ ملیون شروع کرد؟

با یکمیلیون هم میشه شروع کرد ولی مسخره بازی میشه

برترین تریدر های جهان اگه بتونن ۱۰ درصد سرمایشون سود کنند ماهانه خوشحال میشن حالا ۱۰ درصد ۲۰ تومن شما چقدر میشه اگه بتونید سود چنید و ضرر نکنید؟ ۲ تومن ارزشش رو نداره اون همه استرس و فشار روحی رو تحمل کنید به خاطر ۲ تومن

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
با یکمیلیون هم میشه شروع کرد ولی مسخره بازی میشهبرترین تریدر های جهان اگه بتونن ۱۰ درصد سرمایشون سود ...

من انقد سرمایه ندارم باید چند ماه جمع کنم حقوقم  ماهی ده تومنه

من انقد سرمایه ندارم باید چند ماه جمع کنم حقوقم ماهی ده تومنه

نیازی به داشتن سرمایه نیست شما کافیه کارتون رو بلد باشید اران شرکت هایی هستند به اسم پراپ فرم ها که سرمایه میدن بهتون با مبلغ ناچیزی همون ۱۰ تومن پرداخت میکنید و حدود ۶۰۰ میلیون تومن دریافت میکنید به شرطی که در آزمون هاشون قبول بشید که لازمش آموزش دیدن کامل و تجربه بالا هست

اخه یکی از دوستام پراپ ورداشته تا حالا همش شکست خورده

چون شرایطشون سخته هرکسی نمیتونهقبول بشه من خودم با ۵ سال تجربه ۲ بار شکست خوردم در آزمونشون