2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دخترم هنوز زوده واسش بره مدرسه اما دازاشمو ابجیام که میرن مدرسه براشون ساندویچ الویه ساندویچ کتلت کوکو سیبزمینی البته مخلفاتشو کم میریزیم که راحت بتونن بخورن نون پنیر سبزی یا گردو همیشه کنار ساندویچ یه شیر و مغز یا میوه یا انجیر خشک و اینام میزاره مامانم اخه دیدین که ادم یکم گرسنه باشه درس تو مغزش نمره همش هواسش میره سمت شکمش و بره خونه یه چی بخوره بچه هام که تو مدرسه اینقد فعالیت دارن مدام گرسنشونه

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم
دخترم هنوز زوده واسش بره مدرسه اما دازاشمو ابجیام که میرن مدرسه براشون ساندویچ الویه ساندویچ کتلت کو ...

واقعا درسته.منکه همیشه مامانم واسم نون پنیرمیزاشت.ولی من مینداختم دور و از گرسنگی هیچی نمیفهمیدم😂😂😂😂

میتونی یه صبح چند تا دونه مغز و یه سیب درختی و یه دونه شیر و یه ساندویچ نون پنیر سبزی بزاری یه روز دیگه سالاد اولیه و یه دونه موز و یکم مغز اینم بگم حتما نون ساندویچی بزار که هم راحت تره خوردنش هم بیشتر دوس دارن بچه ها 

واقعا درسته.منکه همیشه مامانم واسم نون پنیرمیزاشت.ولی من مینداختم دور و از گرسنگی هیچی نمیفهمیدم😂😂 ...

پنیرر بزار لای نون ساندوبچی یکم سبزی هم بزار یا گردو ببین گقد دوست داره بچه

به نظر من از خودش بپرس چی دوس داره 

معمولا بچه ها نگاه میکنن به همکلاسیاشون 

ممکنه یکی از همکلاسیاش یه چیزی میاره که چشم بچه شما اونو گرفته و دوس داره شمام براش بزارین 

بپرسین چه چیزایی دوس داره خودش و بقیه دوستاش معمولا چی میارن

به نظر من از خودش بپرس چی دوس داره  معمولا بچه ها نگاه میکنن به همکلاسیاشون  ممکنه یکی ا ...

من همیشه دوست دارم که مغزبخوره ولی دوست نداره.یا دوست دارم واسش چیزایی مثل کره و عسل بزارم ولی هرچی میزارم درسته برمیگردونه😣😣😣😣

من همیشه دوست دارم که مغزبخوره ولی دوست نداره.یا دوست دارم واسش چیزایی مثل کره و عسل بزارم ولی هرچی ...

خب باید ببینی چی دوس داره 

طبق میلش چیزای مقوی بزاری براش

وقتی نمیخوره فایده ای نداره براش بزاری 

مغز رو پودر کن بریز توی شیر موز صبحا صبحونه بره بهش بخوره 

بچه ای که بد غذا باشه هیچی نمیخوره من پسرم اصلا نون وپنیر که نمیخوره تخم مرغ اصلا 

فقط شکلات صبحانه بت نون تست میخوره 

البته خونه خودم بالای سرش باسم میخوره ها ولی توی مدرسه اصلا 

مغز هم فقط بادام هندی میخوره 

بعضی وقتها هم پول میگیره میره یه چیزی میخره بچه ای که بخوره خیلی خوبه 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز