2777
2789
عنوان

زن بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 124 پست
غرب همه این کار رو کرده؟! اگه آره پس زن ایرانی انقدر بهش تو این جامعه اعتماد به نفس و خودباوری داده ...

به نظر من غرب رو زنان ایرانی خیلی کار کرده .الان بری تو اینستا عکسا شده جشن تولد با تم پرنسس ما کجا همچین تولدایی داشتیم.یا عکسای عروسی اونچنانی مراسمای انچنانی ارایشای انچنانی

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی
اعتماد به نفس منشا درونی داره چرا انقدر دنبال اعتماد به نفس خارج از خودمون بگردیم؟؟؟؟ 

یعنی ما هممون با اعتماد به نفس زاده شدیم؟ همونطور که با قدرت تنفس به دنیا اومدیم؟ نه عزیزدلم با احترام باید بهت بگم باهات مخالفم. اعتماد به نفس به شدت منشا بیرونی داره هرکسی این قدرت رو نداره که علی رغم عوامل محیطی به درجه ای از خودسازی برسه که اعتماد به نفسش تحت هیچ شرایطی خدشه دار نشه. خیلی محیط و جامعه تاثیر دارن خیلی 

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به نظر من غرب رو زنان ایرانی خیلی کار کرده .الان بری تو اینستا عکسا شده جشن تولد با تم پرنسس ما کجا ...

افرین به ادم چیز فهم

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
مثال ساده ش از یه طرف به زن میگن شخصیت و شعور و تحصیلات و مادر بودن و ... مهمه از اون طرف عملا تو ج ...

عزيزم اين حرفتون درسته ولي خيلي زنهاي موفق و با شعور و مادر و تحصيل كرده داريم و همچنين زيبا وخوش اب و رنگ .خيليا از طراحان داخليمون خانمهايي هستن كه تو ماراشون خيليم موفقم وحرف برا گفتن دارن خيليم به خودشون ميرسن ..به نظرم هر انساني خودش تعيين ميكنه اجتماع بهش چه جوري رفتار كنه.

البته نگاه جامعه به زن طول ميكشه عوض بشههر سال يه مدل نگاه ايجاد ميشه.ولي بازم مبشه ديدگاه جامعه ي مريض رودور ريخت و با شعور وموفقيت و خوش اب ورنگ موفق بود و همچنان ميشه زن موند.

اگه همگی به غرب کاری ندارید و دنبال هویت خودتون هستید چرا امال ارزوتون شبیه شدن به زن غربیه؟  ...

حرف شما درست.ولی شما به نظر خیلی افراطی هستید اخه این پست فقط داره واقعیت هایی رو که هرروز میبینیم رو بهمون میگه الان با کجاش مشکل دارید؟

به نظر من غرب رو زنان ایرانی خیلی کار کرده .الان بری تو اینستا عکسا شده جشن تولد با تم پرنسس ما کجا ...

گیرم که شما درست میگی غرب مسبب همه مشکلات ماست به نظرت ما چرا تحت تاثیر قرار گرفتیم؟ چرا غربیا تحت تاثیر شعارهای ما قرار نمی گیرن و انقدر گسترده سبک زندگیشون رو عوض نمی کنن؟ چرا ما انقدر پیرو و دنباله رو بودیم؟ مشکل احیانا از خودمون نبوده؟

غربی در کار نیست عزیزم هر وقت به درجه ای از خودانتقادی رسیدیم که مسئولیت مسائل و مشکلاتمون رو چه در سطح فردی چه در سطح اجتماعی پذیرفتیم و اون رو گردن عوامل فرعی و فرصی ننداختیم اون وقت میتونیم به بهبود امیدوار باشیم وگرنه همیشه همین آشه و همین کاسه

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
یعنی ما هممون با اعتماد به نفس زاده شدیم؟ همونطور که با قدرت تنفس به دنیا اومدیم؟ نه عزیزدلم با احتر ...

ممنون از ادب و احترامت قبل از هرچیز

چون در گرانبهاییه 

واما بعد

منم موافقم  و معتقدم که اعتماد به نفس اکتسابیه اما حاصل از ویژگیهایی که فرد دردرون خودش حس میکنه نه حاصل تحسین ودیده شدن توسط دیگران و جامعه

بلکه دیده شدن و توجه در جامعه حاصل اون اعتماد به نفسیه که ما برای خودمون ساختیم

منظورمو رسوندم؟ 

اعتماد به نفس ما که حاصل پرورش و توجه به استعدادهای درونیمون هست باید دنیا رو افراد وجامعه رو به تحسین وادارکنه

نه اینکه توجه و دیگران و جامعه به ما اعتماد بده اینجوری میشه که دائم دنبال گرفتن نظر مقبول دیگران هستیم

چون برعکس شده

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
حرف شما درست.ولی شما به نظر خیلی افراطی هستید اخه این پست فقط داره واقعیت هایی رو که هرروز میبینیم ر ...

چرا برچسب میزنی گلم

منم یه کاربرم یکی از اعای همین جامعه منم اینجا کنار شما زندگی میکنم چون نظرم متفاوته باید سکوت کنم.؟.؟ 

اگه ووس نداشتی مخالف نظرت چیزی بشنوی اعلام میکردی که مخالفین سکوت کنن

من منکر تهاجم فرهنگی نیستم و واقعا حیفم میاد از اصالت خودمون که کنار گذاشته میشه ولی چرا زن تو فرهن ...

چرا ما همیشه باید از اون چیزی که تو جامعه هست باید تقلید کنیم مثلا چرا وقتی یه لباس مد میشه حتما باید اونو داشته باشیم چرا اونو با فرهنگمون اعتقاداتمون تطبیق نمیدیم.ما نیاید دنبال جامعه باشیم که به ما بها بده باید خودمون به خودمون بها بدیم.

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی
من یک سوال ساده پرسیدم

اما من یه جواب بی شائبه دادم

کو جواب؟

گفتم که من افراطی نیستم فقط نظری متفاوت دارم

اینا دقیقا همون تبلیغات های خوشگل و خوش اب و رنگه که گاهی انجام میدن که چشم همه جهان چهارتا بشه وگر ...

باشه عزيزم شما فكر كن اينجا بهشته اونجا هم همش ظاهر نماييه از ما خوشبخت تر پيدا نميشه مگه نه؟

One day you'll leave this world behind..So live a life you will remember
ممنون از ادب و احترامت قبل از هرچیز چون در گرانبهاییه  واما بعد منم موافقم  و معتقدم که ...

من منظورم اصلا مقبولیت اجتماعی نبود ببین یه مثال برات بزنم شاید من زن زیبایی نباشم خوب کسی هم به من نگه زیبا هستی منم رو خودم کار کنم انقدرم اعتماد به نفس داشته باشم که مهمم نباشه کسی زیبایی من رو تایید کنه ولی وقتی تو همین شرایطی که گفتم یه عده پیدا بشن و به من بگن زشت موضوع فرق می کنه! فرقه بین اعتماد به نفس دادن و اعتماد به نفس شکستن.گاهی ما نه تنها اعتماد به نفس نمیدیم بلکه اعتماد به نفس رو هم از طرف مقابل می گیریم. هیچکس دنبال مقبولیت و توجه کاذب نیست اصلا ارزشی هم نداره ولی له کردن عزت نفس و شخصیت یه آدم لطمه بزرگی به اعتماد به نفسش می زنه حالا اون شخص هرچه قدر که میخواد خودسازی کنه و تلاش کنه که روش تاثیر نذاره. امیدوارم منم تونسته باشم منظورم رو برسونم 😊