2777
2789
عنوان

زن بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 124 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من زنم به زن بودم افتخار میکنم 👑👑👑👑👑👠👙👗👖👜👚👡🛒🛒🛒🛒🛒🛒🛒🛒🛒🛒🛒🛒💄👒👛

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
به نظر من تا اخر بخونید.به نظر من که چیزی غالب نمیشه عین حقیقته

زن ایرانی فرهنگش چی بود؟ 

باربی رو کی کرد تو مخش؟ 

کی گفت باید بینیش و عمل کنه؟ 

کی لوازم ارایش داد دستش؟ 

اینایی که گفتی یه زن غرب زده هست نه ایرانی

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
چرا میگید ایران وضع زنان در تمام دنیا بدتر از ایران نباشه بهتر نیست تو رو خدا شبکه ها و تبلیغاتشونو ...

درسته خیلی از جاهای دنیا وضعشون خیلی بدتره.این پست فقط داره تناقض هایی که توی ایران وجود داره رو نشون میده

به نظر من تا اخر بخونید.به نظر من که چیزی غالب نمیشه عین حقیقته

عزیزم پستت رو کامل و بادقت خوندم انقدر تأکید نکن که تا اخر نخوندیم

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
چرا میگید ایران وضع زنان در تمام دنیا بدتر از ایران نباشه بهتر نیست تو رو خدا شبکه ها و تبلیغاتشونو ...

فدات بشم من از رو شبکه و تبلیغ حرف نزدم که عزیزم تا حالا هم غرب نبودم ببینم چطور با زناشون برخورد می کنن🤔 من حرفم مملکت خودمونه جامعه خودمونه وضع زنای خودمونه. حالا شما قبول ندارید نظرتون محترم  

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

ولي حداقل اونجا زنو حرفشونو ميزنن از حقشون دفاع ميكنن مثلا امسال توي گرمي اكثرا واسه اعتراض به تجاوز با لباس مشكي اومدن يا خيلي از بازيگرا واسه اعتراض به تبعيض بين زن و مرد ميهوان گرمي سال بعدو تحريم كنن و نرن بعد تو ايران اگه يه بازيگر اين حرفو بزنه همه حمله ميكنن كه به تو چه مگه همه مشكلات ما حل شده كه چسبيدي به اين؟

One day you'll leave this world behind..So live a life you will remember