2777
2789
عنوان

خواستگار

131 بازدید | 15 پست

یه خواستگار دارم دانشجو دندونه ترم اخرشه

من خواستم یه مدت با هم در ارتباط باشیم بابت آشنایی

الان شده سه سال که ما با هم در ارتباطیم😑این آقا یا بهونه میکنه که باید درسم تموم شه با بهونه میکنه من درسمو بخونم یا بهونه های دیگه و همش میگه صبر کن

تو این مدت هم اصلااااا تایم درستی نزاشته برام شاید در طول این سه سال ما کلا پنج بار بیرون رفتیم

البته اون یه شهر دیگه اس ولی خب دو ساعت فاصله داره فقط 

و تاحالا هدیه درستی برام نخریده مثلا واسه تولدم یه نیم ست خرید که خیلی هم ارزونه همون در حد ۲۰۰ تومن اینا

یا یه بار دیگه یه ایرپاد فیک‌خرید که تو دیجی کالا دیدم ۱۵۰ تومنه

بعد من چندبار خواستم همه چیزو تموم کنم این آقا شروع کرد چرب زبونی کردن و با خونوادم تماس گرفت و باز هم ول نمیکنه

اخه من نمیفهمم اگه منو می‌خواد چرا نمیاد رسمی کنه اگه هم نمیخواد چرا تموم نمیکنه باهام 

همش میگه دوست دارم من بدون تو نمیتونم صبر کن درسم تموم شه اخه چه ربطی داره

از طرفی هم من خواستگارای دیگه ام رو دارم رد می‌کنم بخاطر این آقا درحالی که اونا هم شرایط خوبی دارن

بفهمه خواستگار اومده دعوا راه میندازه که مگه قول تو رو ندادن ب من صبر کن تا خودم بیام😐موندم دیگه از دستش 

هرچی بش میگم انگار تو گوشش نمیره عه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم، این رفتار به نظر خیلی سرد و بی‌توجه میاد. کسی که واقعا بخواد رابطه‌ای رو رسمی کنه، باید در عمل هم نشون بده نه فقط با حرف. به نظر میاد که تو خیلی بیشتر از این آقا به رابطه اهمیت می‌دی و به جای اینکه وقتت رو با کسی که نمی‌تونه جوری که باید برات وقت بذاره، تلف کنی، باید تصمیم بگیری که آیا ادامه دادن این وضعیت به نفع خودته یا نه. به هر حال، این تویی که باید انتخاب کنی و مطمئن باش که کسی که واقعاً دوستت داره، درک می‌کنه که وقت و توجه تو ارزش داره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

نظر پدر و مادرت چیه؟

اونا تصمیم گیری رو دادن دست خودم میگن هرجور خودت میدونی

چندباری هم مامانم بهش گفت دختر من خواستگار داره تکلیفت رو روشن کن 

اونم پاشد اومد پیش بابام گفت شوهرش ندید صبر کنید تا درسم تموم شه بابام هم گفت شما سه ساله در ارتباطید حداقل یه حلقه بیار و برو سراغ درست گفت باشه من با مادرم صحبت می‌کنم میام 

بعد بهونه کرد که مادرم مخالفه میگه وقتی درست تموم شد حلقه ببر😐

عزیزم، این رفتار به نظر خیلی سرد و بی‌توجه میاد. کسی که واقعا بخواد رابطه‌ای رو رسمی کنه، باید در عم ...

خب ببین من چندباری به این نتیجه رسیدم که این رابطه رو تموم کنم و اقدام هم کردم

ولی این آقا شروع کرد تماس گرفتن با کل اعضای خونوادم و خواست که پا درمیونی کنن و ب من میگفت بهم فرصت بده من فقط تو رو میخوام و دوست دارم و…

و باز من بهش فرصت میدادم 

به من گفت فروردین میام حالا باز میگه نه صبر کن این ترمم هم تموم شه تابستون میام

کلا انگار منو بازیچه خودش کرده 

اونا تصمیم گیری رو دادن دست خودم میگن هرجور خودت میدونیچندباری هم مامانم بهش گفت دختر من خواستگار دا ...

نمیشه که پدر و مادرت قاطع برخورد نکردن اینم مشخصه یه مسئله ای هست که شما خبر نداری داره سو استفاده میکنه اگه میخواست اینطوری باشه از اول نمیومد خواستگاری وایمیساد بعد درسش میومد جلو

شماام میگی ترم آخره تا الان صبر کردی وایسا این ترمشم تموم بشه اگه باز بهونه آورد و نیومد کات کن

البته یه مسئله ی دیگه ام اینه که به شما بی توجه و سرده اگه با اینم مشکلی نداری صبر کن

بفهمه خواستگار اومده دعوا راه میندازه که مگه قول تو رو ندادن ب من صبر کن تا خودم بیام!!

جالبه والا!! چه پر رو... حالا مگه تعهدی هست بین شما؟! 

اتفاقا بایستی بفهمه رقیب داره که تلاش کنه و شما محک بزنید اون رو...

ضمنا به چشم گزینه ببینید!! نه بیشتر!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

نمیشه که پدر و مادرت قاطع برخورد نکردن اینم مشخصه یه مسئله ای هست که شما خبر نداری داره سو استفاده م ...

بی توجه و سرد بودنش از این لحاظه که تایم کمی میزاره ولی وقتی صحبت می‌کنیم اوکیه

که اون تایم نزاشتن رو هم میگه درس دارم یا دانشگاهم یا بیمارستانم که درست میگه عکس و اینا میزاره 

مرسی از راهنماییت عزیز دلم

بفهمه خواستگار اومده دعوا راه میندازه که مگه قول تو رو ندادن ب من صبر کن تا خودم بیام!!جالبه والا!! ...

والا هیچ تلاشی نمیکنه فقط میخنده میگه خببب؟حالا جواب رد رو دادی یا نه؟

و یکم حرفای الکی که تو فقط مال خودمی و ول کن اینا رو صبر کن خودم میام 

والا هیچ تلاشی نمیکنه فقط میخنده میگه خببب؟حالا جواب رد رو دادی یا نه؟و یکم حرفای الکی که تو فقط مال ...

چو دانی و پرسی سوالت خطاست!!

ماها گاهی میدونیم وضعیتمون رو اما لازم داریم اون رو از زبان دیگری بشنویم...

باور کنید زبان باز بودن رو در ما مردها!! و ضعف خانم‌ها نسبت به اون!!

باور کنید تعهدی بین شما نیست، میتونم تا فردا ازین داستان‌های منتظرم باش بگم براتون...!!

باور کنید ماها در ارتباط‌هامون دنبال آرامش هستیم، نه ایجاد درگیری برای خودمون!!

باور کنید امروز خواه ناخواه وابسته‌اید، بهتره امروز مقایسه کرد، تحلیل کرد، با عقل تصمیم گرفت!!

و اینکه به امید تغییر با کسی ارتباط نگیرید، من همینم که امروز نشون میدم!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

مرسی از راهنمایی تون ممنونم

پاکش کردم داستان نشه...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز