2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس لفظ شوهری نیستم واسه شما بکار نمیره

من نیکام،یه قناد🤍🍰بطور حرفه ایی وارد حرفه دسر و کیک پزی شدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم😄 جدیدا علاقه مند شدم به پزشکی و الان یه کنکوری پر استرسم و منتظرم کنکورم با موفقیت تموم شه و حرفه ایی تر کارم رو شروع کنم 

چجوری میشه؟ مثلاً رفتارت باهاش چجوریه

خیلی لوس میکنم خودمو واسش

شاید باور نکنی ولی تا حالا یکبار سرم داد نزده چون یکممم تو بحث های عادی و شوخیو خنده تن صداش میرفت بالا میگفتم سرم داد زدی؟؟؟ میخندید میگفت نه از اونجا عادت کرد که همیشه آروم حرف بزنه 

چیزی میشه میگم من فرق دارم میگه چرا میگم من نانازم ولی تو نیستی

این رفتارام باعث شد شدیدا لوسم کنه و شدیدا شوهری شم یعنی جوری که حتی وقتی خونه نیست صداشم نشنوم خوابم نمیبره . امکان نداره موقع خوابیدن نگه خداروشکر بابت بودنت حتی شده پشت تلفن میگه و خیلی چیزایه دیگه

نمیدونم اینا شوهری بودن هست یا نه  اصلا🤣ولی کلا وقتی کنارشم خیلی خودمو لوس میکنم ولی حالت عادی اصلا لوس نیستم

یه تعلیقی سیاسی🤕

خیلی لوس میکنم خودمو واسششاید باور نکنی ولی تا حالا یکبار سرم داد نزده چون یکممم تو بحث های عادی و ش ...

منم اینجوریم وقتی پیششم بوسش میکنم 

سرمو میذارم رو شونش یهو بغلش میکنم 

خیلی قربون صدش میرم 

اون فقط فشارم میده ب سینش گردنشو یا میماله بهم 

حس میکنم بلد نیست 

یا وقتی باهاشم خیلی بدو بدو میکنم نفسش میگیره

نمی‌دونم چرا حس میکنم سرد و دوریم 

کارش خیلی سخته ده ساعت سرکاره و بقیشم خوابه دیگه 

فقط حضوری میتونیم بریم بیرون اونم دو روزی که استراحت داره میتونیم وقت با کیفیت بذاریم

خدایا شکرت که هستی =)
منم اینجوریم وقتی پیششم بوسش میکنم سرمو میذارم رو شونش یهو بغلش میکنم خیلی قربون صدش میرم اون فقط فش ...

من زیاد پیش قدم نمیشم و زیاد قربون صدقش نمیرم

میگه چرا میگم وظیفه توعه. تو میایی سمتم من بیشتر دلم برات میره. اونم مثل بچه ذوق میکنه

گرمیجات زیاد بهش بده

من از همون دوستی اینجور باهاش رفتار کردم اینجور بزرگش کردم🤣

الانم همونجوره دقیقا جوری که میخواستم

یه تعلیقی سیاسی🤕

من زیاد پیش قدم نمیشم و زیاد قربون صدقش نمیرممیگه چرا میگم وظیفه توعه. تو میایی سمتم من بیشتر دلم بر ...

اره اون سرده فک کنم 

خب چیکار کنم دلم میخواد محبت کنم عشقبازی کنم

خدایا شکرت که هستی =)