2777
2789
عنوان

خانم های ازدواج کرده بیان

237 بازدید | 17 پست

بنظرتون با خانواده عروس خیلی با احترام رفتار کنیم ؟

یعنی این احترامی که میگید به خانواده شوهر در حد معقول باشه به خانواده عروس هم اینطور باشه ؟

مادر موقعی اونها میاد باهاشون حرف میزنند دیگه اخرش حرفی نداره ساکت هست میگم نکنه بگن این مادرش از ما خوشش نمیاد ؟؟؟؟

دیشب خانواده عروس اومدن خونه ما بعد مامان من میخواست کاسنی خرده کرد داشت  بهشون بده 

فراموش کردیم بنظرتون پیام بدم شرمنده فراموش کردیم؟ داداشم اومد می‌دیم براتون بیارتش 

و داداشم حدود پنج روز دیگه میاد 

یا چیزی نگم؟

میگم نه یه وقت فکر نکنم بگم نه نمی‌خواستن به ما بدن

و یهو اخلاقشون بد بشه؟

اصلا چی بگیم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با عروس در ارتباط نیستید؟ میتونید به اون بگید فراموش کردیم

یا وقتی داداشت اومد با یه چیز دیگه بدید ببره

چرا خودتون نمیرسد خونشون؟ به بهونه همین کاسنی ها سر بزنید

اره دیگه تعادل رعایت کنید نه زیاد خم و راست که پرو بشن نه بی احترامی که طرف خسته بشه و دلزده

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

با عروس در ارتباط نیستید؟ میتونید به اون بگید فراموش کردیمیا وقتی داداشت اومد با یه چیز دیگه بدید بب ...

با عروس در ارتباط هستیم ما میرویم ها ولی مامانم میگه من رفتم میگم رفت و آمد زیادش خوب نیست 

بزاریم داداشت اومد بدیم خودش ببره 

یا هیچی نگیم بزاریم داداشم اومد خودش ببره جمعه فکر کنم بیاد داداشم 

نظرتون چیه ؟

مگه چقدر دوره بیشتر از نیم ساعت 40 دقیقه با ماشین هست ؟!

کلا فکر کنم یک ساعت رفت و برگشت 

حقیقتا ما کلا میگیم خیلی اومد رفت کردیم به هم دیگه 

کلا مادرم میگع آدم زده میشه بزار جمعه داداشت اومد خودش ببره

آخه دیشب هم خونه بود 

امروز ما باز بریم؟