2777
2789
اولین سوالت که بستگی به مشکلات ژنتیکی مشترکتون داره

دخترعمو از طرف مادرش تو فامیلشون دو سه تا بچه آلبینیسم دارن وگرنه مشکل ژنتیکی مشترکی تو خانواده ها وجود نداره

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تو ازدواج ها همه ریسک مشکلات ژنتیکی هست 

ولی تو فامیلی چ دختر عمو پسر عمو چ پسر خاله دختر خاله ریسکش خیلی بیشتره

ولی تو فامیل ما نصف ازدواج فامیلی بوده کسیم طوریش نشده 

البته ایکه میشه بچه ها حامل ژن بیماری هم باشن برای نسل های بعد خب وجود داره اما خب این احتمال تو ازدواج غریبه هام هست نگران نباش

دخترعمو از طرف مادرش تو فامیلشون دو سه تا بچه آلبینیسم دارن وگرنه مشکل ژنتیکی مشترکی تو خانواده ها و ...

از طرف مادری که مهم نیست

ولی خب خیلی از مشکلات ژنتیکی پنهانن

فقط با ازمایش مشخص میشه که اونم باز صد در صد نیست

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
تو ازدواج ها همه ریسک مشکلات ژنتیکی هست ولی تو فامیلی چ دختر عمو پسر عمو چ پسر خاله دختر خاله ریسکش ...

پس یعنی زیاد نگران این نباشیم که تو آزمایش مشکلی وجود داشته باشه ؟

پس یعنی زیاد نگران این نباشیم که تو آزمایش مشکلی وجود داشته باشه ؟

نه عزیزم نگران نباش 

ما یه طایفه هست که کلا خودشون فقظ با خودشون ازدواج میکنن

و خدا رو شکر همه سالم بد به دلت راه نده😅 حالا من خودم حاصل ازدواج فامیلیم

نه عزیزم نگران نباش ما یه طایفه هست که کلا خودشون فقظ با خودشون ازدواج میکننو خدا رو شکر همه سالم بد ...

خداروشکر 

من برای داداشم پرسیدم

دخترعمومو دوست داره

دخترعمومم فعلا ردش کرده ها شاید تابستون ی بار دیگه باهاشون صحبت کنیم

ولی نگران بود راضیشون کنیم بعد آزمایش شون مشکل داشته باشه😂

برای اون پرسیدم وگرنه ما تاحالا ازدواج فامیلی نداشتیم 

دخترعمو از طرف مادرش تو فامیلشون دو سه تا بچه آلبینیسم دارن وگرنه مشکل ژنتیکی مشترکی تو خانواده ها و ...

دیگه خیلی دور شدی که

اینجوری نیست 

هر چند زالی هم خیلی جهش ژنی قشنگیه😁جدیدا تو اینستا میبینم میگم چی میشد منم اینجوری بودم

🫣ولی الان سبزه و مومشکی😂

دیگه خیلی دور شدی کهاینجوری نیست هر چند زالی هم خیلی جهش ژنی قشنگیه😁جدیدا تو اینستا میبینم میگم چی ...

آخه من از نزدیک دیدم فکر می‌کنی

مشکلاتشون زیاده