2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم بهم گفت بی کس و کار 😔

534 بازدید | 39 پست

بچه ها اگه تاپیک برای بعضی ها تکراریه لطفا نخونن. نیاز دارم که درد دل کنم و سبک بشم.

بچه ها برادرای من به شدت بی‌عرضه ان. خیلی زیاد. تمام هم و غمشون اینه که چطور اموال بابام رو بالا بکشن.

وقتی من می خواستم‌ جهیزیه بخرم گفتن نباید بخری. مگه ما مرده باشیم که پول بابامون به داماد برسه. کلی منطقی باهاشون صحبت کردم گفتم اون خونه خریده ماشین خریده چند قلم بزرگ رو خریده عقد گرفته طلای سنگین گرفته عروسی می خواد بگیره چجوری من دست خالی برم؟

گفتن خب عروسی نگیره. اون عروسی نگیره تو هم جهیزیه نبر.

ولی خانواده شوهرم حتما می خواستن عروسی برگزار بشه.

خلاصه بابام بدون اطلاع اونا کمی پول بهم داد. مبلغ ناچیزی بود و بیشتر وسایل رو از حقوق خودم و شوهرم خریدیم.

منم چون تازه شاغل شده بودم پس انداز نداشتم. 

خلاصه سر همین مسائل حرفمون شد و نیومدن عروسیم. الانم که چند سال گذشته هنوز باهام قهرن. 

امروز سر یه جریانی به خواهر شوهرم گفتم فلانی خانم فلان حرفت مصداق بی احترامیه با من اینجوری حرف نزن اونم نه گذاشت نه برداشت بهم گفت تو واسه خانواده خودت بی ارزشی بعد خودت رو واسه ما لایق احترام می دونی؟ تو اگه لایق احترام بودی برادرات شب عروسیت دورت بودن. معلوم نیست چه عفریته ای بودی که برادر خونی خودت اونجوری بی اعتبارت کرد.

بعدم گفت آبروی ما رو تو فامیل بردی همه گفتن رفتین عروس بی کس و کار گرفتین.

بچه ها زبونم قفل شد هیچی نگفتم ولی صدای شکستن دلم رو شنیدم😔😔😔😔😔

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

خاک بر سر بی صفتشششش. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشعوریه اون که جای خودش

ولی خب هرکس باشه همچین چیزی وسط اون بحث میگه

شاید دوست داشتن وقتی فامیل پرسیدن از بقیه خانوادت که نبودن اونام دلیل منطقی و قانع داشته باشن

بلاخره که خواهر شوهر کرمشو می‌ریزه

و بیراهه گفته

ولی خب بازم میگم از بیشعوریشه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

منتظر تقاص پس دانش باشه . دل شکستن تاوان بزرگی داره

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
عزیزم من دیشبم تاپیکتو خودم ،بی شعوری از خواهر شوهرت بوده ،بسه شمو دیگه خودتو با این حرفا عذاب نده،ت ...

عزیزم از دیشب نتونستم جز اینجا با کسی صحبت کنم. واقعا دارم اذیت میشم😔

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

شوهرت نزد توی دهنش؟غیرتا کجا رفته؟

شوهرم نبود. دیشب هم دیر از سر کار برگشت بهش نگفتم. ولی امروز حتما باهاش صحبت می کنم. می دونم شوهرم حتما باهاش برخورد می کنه.