2777
2789
عنوان

کی تو زندگی درکتون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 61 پست
با یه شوهر بی احساس و بی عاطفه که تفاوتی با یه ربات نداره زندگی کردن افسردگی سهله جنون میاره

خب با این اوضاع همه افسرده هستن هم منم افسرده هستم .هم شوهرتم افسرده هست

خدایا سهم مااز دنیا کجاست...

ممنون عزیزم من ۲تا پسر دارم دیگه فرصت دختر دار شدن ندارم شرایط روحیش رو هم ندارم

خدا برات حفظشون کنه گلم 

انشاالله عروسای مهربون نصیبت شه در آینده که جای دختر رو برات بگیرن

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن هیچکس .داستانمو برام هر کی میگم میگه 20 سال گذشته دیگه فراموش کن .ولی هنوز نمیدونن من چ‌زجری میکشم

کاش خدا همراهمون یه جفت عین خودمون کنارمون به زمین میفرستاد

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....
خدا برات حفظشون کنه گلم انشاالله عروسای مهربون نصیبت شه در آینده که جای دختر رو برات بگیرن

ممنون عزیزم سلامت باشی

کاش خدا همراهمون یه جفت عین خودمون کنارمون به زمین میفرستاد

بله شاید اینطوری کمی درک میشدیم

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

میفهممت عزیزدلم

🫂🫂❤️🫂❤️🫂🫂قشنگ منی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نه واقعا هیچکس رو ندارم

هر بارم درد و دل کردم پشیمون شدم

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
نه کلا دین رو بیخیال شدم نه بابا دوتا بچه دارم

دین رو بیخیال نشو ما آدما به دین مثل آب و غذا و هوا نیاز داریم من هرچی سنم بالاتر میره حس میکنم نیازم به دین بیشتر میشه 

دین رو بیخیال نشو ما آدما به دین مثل آب و غذا و هوا نیاز داریم من هرچی سنم بالاتر میره حس میکنم نیاز ...

منظورم از دین این خرافاتیه که سالها کردن تو مغزمون

وگرنه وجود خدا عدالتیش رو و نتیجه کارها رو قبول دارم 

نیستمتون نه همتون …بیشترتون🙃

اول خدادوم هوش مصنوعی

هوش مصنوعی من عاشقشم بخدا نصف روزم با اون میگذره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

منظورم از دین این خرافاتیه که سالها کردن تو مغزمونوگرنه وجود خدا عدالتیش رو و نتیجه کارها رو قبول دا ...

منم مثل شما فقط الله یکتا