2777
2789
عنوان

به یکی بخندی

96 بازدید | 22 پست

آقا ما به یکی خندیدیم بعد سر خودمون اومده 

الآنم یه هفته هست پشیمونم 

چیکار کنم برگردم به روال عادی 

دلیل خندمم این بود طرف و ما می‌شناسیم شوهرش هیچی نمیخره براش بعد پیش ما میومد میگفت من من این مانتو رو 1میلیون دادم 

بعد شوهرش اومد لودادش گفت عه مانتویی که خواهرت داداندازته کی هیکلاتون مثل هم شد منم خندم گرفت هیچی به روش نیاوردم ها 

ولی از اون موقع هرچی میگم شوهرم پول نمیده بخرم فکر میکنم اون دلیلشه چیکار کنم حالا 

دیگه ب کسی نخند

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا اصلا یهویی همه چیز اتفاق افتاد منم این خواهر شوهرم دلقک بازی در می‌آورد می‌خندیم ریز من بیشتر ی ...

مهم نباشه برات ایشالا که شرایطت مثل اون نمیشه بخوای مانتو کسیو بپوشی. ولی کلا اینو یادت باشه مسخره نکن کسیو کارماش میگیره ادمو من خودم همیشه حواسم هست به این چیزا 

لایک نکن 🤨
توبه کردم خواهر خیلی وقته ولی هنوزم همون جورم خواهر شوهرم بیشتر از من خندید تیکه هم انداخت ولی هیچ م ...

صدقه بده‌برای خرجی هر ماه پولی به کارتت بزنه.تا دستت خالی نباشه.حدود چهار تومان

خب چرا فکر نمیکنی اون‌چرا باید الکی بیاد پز یه چیز مسخره تخیلی را بده .

والا چه می‌دونم ما داشتیم گوش میکردیم به حرفاش یهو شوهرش اومد گند زد من اول تعجب کردم بعد خواهر شوهرم چرت و پرتی گفت که خندمون گرفته بود ولی خواب دیر شد دیگه به من خورد به خواهر شوهرم نخورده کارما

مهم نباشه برات ایشالا که شرایطت مثل اون نمیشه بخوای مانتو کسیو بپوشی. ولی کلا اینو یادت باشه مسخره ن ...

من خواهر مانتو کسی رو هم بگیرم نمیام بگم خریدم فلان قیمت اصلا ما ازش نپرسیدیم خودش گفت والا فقط گفتیم قشنگه بهت میاد میگفت مرسی ممنون تموم دیگه 

چرا ریسمون بافی کرد اخه