2777
2789
عنوان

کم شنوایی بچم

179 بازدید | 12 پست

پسر کوچیکم از وقتی یادمه جمله رو چن بار باید تکرار میکردم میگفتم شاید از سر شیطنته و هواس پرتیشه .

سنجشم گفته بود گوشاش سالمه ولی محض احتیاط امروز بردم شنوایی سنجی 

گف یکم کم شنواس 😭 پشت پرده گوشاش مایه جمع شده 

.در ضمن لوزه هم داره 

ترخدا هرکی اطلاعات داره راجب این موضوع بیاد بگه . شنوایی بچم خوب میشه؟ ینی از اول کم شنوا بوده یا بخاطر مایعس . 

اصلا نمیدونم مایع از کی تو گوشش هیت آسیب زده ب گوشش دائمی یا ن 😭

ترخدا واسش دعا کنین بچم ۶ سالش تازه شده 

واس سلامتی قلب پسر کوچولوم ی صلوات بفرست و دعا کن 🙏❤
دکتر فوق تخصص گوش حلق بینی تو تهران کسی ساغ داره؟؟

عزیزم ببرش بیمارستان امیراعلم

. طرز خودکشی در هرکس ،منحصر به خودشه...!یکی ، دیگه شیک ، نمی پوشه...یکی ، دیگه آرزویی نمی کنه...یکی دیگه به تحصیل ادامه نمی ده...یکی دیگه به خودش نمی رسه...یکی مدام ترانه های غمگین گوش می ده...یکی دیگه از خودش ، عکس یادگاری نمی گیره...!یکی محبت نمی کنه...یکی دیگه محبت نمی پذیره ...!و...اینگونه است که اکثر آدم ها در ۲۰ سالگی می میرند و در ۸۰ سالگی دفن می شوند...!🖤 برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهترین دکترهاروداره

. طرز خودکشی در هرکس ،منحصر به خودشه...!یکی ، دیگه شیک ، نمی پوشه...یکی ، دیگه آرزویی نمی کنه...یکی دیگه به تحصیل ادامه نمی ده...یکی دیگه به خودش نمی رسه...یکی مدام ترانه های غمگین گوش می ده...یکی دیگه از خودش ، عکس یادگاری نمی گیره...!یکی محبت نمی کنه...یکی دیگه محبت نمی پذیره ...!و...اینگونه است که اکثر آدم ها در ۲۰ سالگی می میرند و در ۸۰ سالگی دفن می شوند...!🖤 برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

ببین عزیزمنگران نباش منم مایع داخل گوش میانیم جمع شده بود 

پسر عمومم کوچولو بود بازیگوش حس میکردیم خودش و ب نشنیدن میزنه 

بعد گفتن مایع جمع شده 

من خودم دارو خوردم 

اونم می گفتن مایع رو کشیدن خوب شد 

ببین عزیزمنگران نباش منم مایع داخل گوش میانیم جمع شده بود پسر عمومم کوچولو بود بازیگوش حس میکردیم خو ...

دعا کن واس پسرم 😭❤️🙏🏻

ببین عزیزمنگران نباش منم مایع داخل گوش میانیم جمع شده بود پسر عمومم کوچولو بود بازیگوش حس میکردیم خو ...

شنواییش خوب شد کامل؟

دکتر فوق تخصص گوش حلق بینی تو تهران کسی ساغ داره؟؟

اووووه چرا اینقدر بزرگش کردی برای خودت و داری فکر میبافی؟ 

این مایع به خاطر عفونت گوش میانی هست که باعث میشه استخوان گوش درست صدا را انتقال نده 

بعنی بچه که بوده سرما خورده و گوش درد هم شاید داشته و این مایع اینجا تجمع پیدا کرده که بری دکتر داروی آنتی بیوتیک و احتمالا ضد التهاب میده و این مایع برطرف میشه و انشالله شنوایی بچت درست میشه

وقتی گلو درد و التهاب سینوس اتفاق میفته این مایع تجمع پیدا میکنه و اکثرا باعث درد گوش میشه کهذبهش میگن اوتیت مدیا و درمان داره

برو دکتر انشالله خوب میشه

اووووه چرا اینقدر بزرگش کردی برای خودت و داری فکر میبافی؟ این مایع به خاطر عفونت گوش میانی هست که با ...

ممنون عزیز دست خودم نیس دارم دق میکنم دکتر گف کم شنواعه مردم 😭 دعا کن واس بچم ❤️