2821
2789
اگر نمره‌ت کمتر بشه، همون نمره آخر حساب میشه. نمره بالاتر تنها در صورتی که بگیری حساب میشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر نمره‌ت کمتر بشه، همون نمره آخر حساب میشه. نمره بالاتر تنها در صورتی که بگیری حساب میشه.

وای چرا آخه تا پارسال اینطور نبود.من پارسال چند تا درس رو بیست شدم چرا باید دوباره شرکت کنم مطمئنم اگه شرکت کنم خیلی نمره پایینی میگیرم.کجا گفته شده من مصوبه رو نتونستم پیدا کنم.

یعنی اگه دفعه قبل۱۷ شده باشی ۱۵ بگیری همون ۱۵ لحاظ؟

اینطوری چه فایده ای داره آخه،منم ترمیم مجددم باید همشو شرکت کنم،حداقل نمره بالاتر رو حساب می کردن

نه ترمیم مجددم.

منم مثل خودتم

نمره جدید فقط حسابه🫠

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

ترمیم کنی نمره ترمیم حساب میشه 

و حتی اگه یکشونم کنی باید همه رو بدی 

البته اگه  برای اولین بار میخوای ترمیم کنی داستتان فرق کنه 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 31 دقیقه پیش
2791
2779
2792