2777
2789
عنوان

دوباره مریض شدم تو بارداری

135 بازدید | 20 پست

قبل عید مریض شدم یکماه طول کشید تا خوب شدم انقد دارو وانتی بیوتیک خوردم 

باز دوباره پسرم مریض شده منم الان گلو درد وسردرد دارم 😭 

ماسک زدم کنار پسرم نمی‌رم اما انگار به منم منتقل شده 🤕 چیکار کنم

ببین خودتو ببند به پرتغال و شلغم و آبلیمو و عسل 

اگه گلو درد داری آب نمک ۵،۶ بار پشت سر هم قرقره کن ، روش بلافاصله آب جوش با نبات یا آب جوش با عسل و آبلیمو بخور 

قرص جوشان ویتامین سی رو صبح ناشتا بخور ، قرص زینک هم اگه تو بارداری واست ضرر نداره یه دونه بخور 

ایشالا زود خوب میشی 😊

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۴۰روز مریض بودم خراکمکت کنه توبارداری خیلی سخته من داروهم نمیخوردم بخاطر ضررش اخرش دیدم خوب نمیشم شوهرم رفته بوداز دکترداروخونه پرسیده بود چی خوبه خانومم بارداره سرماخورده خوب نمیشه اونم گفته بودهرجی بخوره ضررداره فقط اب جوش با لیموی تازه توش ابگیری کنه بخوره عالیه اینو گفت چندبارخوردم خوب شدم

ببین خودتو ببند به پرتغال و شلغم و آبلیمو و عسل اگه گلو درد داری آب نمک ۵،۶ بار پشت سر هم قرقره کن ، ...

سری قبل همه ی اینکار رو کردم بیفایده بود  سینوس هام به شدت عفونت کرد داشتم میمیرم از سردرد وعفونت 

الآنم می‌دونم باز درگیر عفونت میشم بینیم یه جوریه

😭

وای من باردارم یک هفته سرما خوردم دکترم رفتم گفت جنین خودشو جمع می کنه صدای قلبش نمیاد چطور ریسک کرد ...

اوایل نمی‌خوردم برای همین طول کشید . فک کردم خوب شدم بعد دوروزه گلو درد گوش درد شدید شدم رفتم دکترگف عفونت بازم نخوردم تا اینکه سینوس هام عفونت کرد انقد عفونت از بینیم میومد که با عرض معذرت میخواستم بمیرم سردرد شدید نفس نمی‌تونستم بکشم انقد بی‌حال وبی رمق شده بودم که دستشویی نمی‌تونستم برم. مجبور شدم ۵بار رفتم دکتر 

سری قبل همه ی اینکار رو کردم بیفایده بود سینوس هام به شدت عفونت کرد داشتم میمیرم از سردرد وعفونت ال ...

منم ده سال پیش سینوس هام عفونت کرد و هر دکتری میرفتم و قرص میخوردم تشخیص نمیداد تا ابنکه بالاخره پیش یه دکتر خیلی معروف رفتم و خیییلی راحت خوبم کرد ، دیگه هم سینوس هام درگیر نشد

ببین اگه همون یکی دو روز اولی که سرما خوردی پرهیز کنی و کلی چیزای مقوی بخوری مریضی ضعیف میشه و دیگه کار به عفونت سینوس یا سینه یا ... نمیکشه 

در ضمن خوردن قرص جوشان ویتامین سی صبح ناشتا معجره میکنه ، امتحان کن 😉

منم ۴۰روز مریض بودم خراکمکت کنه توبارداری خیلی سخته من داروهم نمیخوردم بخاطر ضررش اخرش دیدم خوب نمیش ...

عفونتم کرده بودی؟. من سری قبل خیلی عفونت کرد برا همین دارو خوردم . 

یعنی مشکلی برای بچه پیش اومده ؟

اوایل نمی‌خوردم برای همین طول کشید . فک کردم خوب شدم بعد دوروزه گلو درد گوش درد شدید شدم رفتم دکترگف ...

منم نمی دونم وزن جنینم کم از سرما خوردگی بود یا چیزی 

ببخشید استرس دادم ولی شانسی کلا  من طرف می شناسم سرطان داشت باردار شد یه بچه سالم  تپلی اوورده  همه چی دست خداست 

عفونتم کرده بودی؟. من سری قبل خیلی عفونت کرد برا همین دارو خوردم . یعنی مشکلی برای بچه پیش اومده ؟

نه عفونت فرق میکنه گلم 

مشکلی پیش نمیاد ولی بهتره خورده نشه گلم عیب نداره حالا نگرلن نباش اینی که کفتم بخور عالیه

منم ده سال پیش سینوس هام عفونت کرد و هر دکتری میرفتم و قرص میخوردم تشخیص نمیداد تا ابنکه بالاخره پیش ...

من هیچوقت اینجوری نشدم  . از وقتی بینیمو عمل کردم همش درگیر سینوس هام مدام عفونت میکنن اما اینبار خیلی بدتر بود. لعنت به عمل بینی 

سری قبل همه ی اینکار رو کردم بیفایده بود سینوس هام به شدت عفونت کرد داشتم میمیرم از سردرد وعفونت ال ...

راستی اگه بینیت گرفته و نمیتونی نفس بکشی 

یه قابلمه کوچیک رو آب کن بزار رو گاز ولی جوش اومد خاموشش کن و بکنش زیر پتو ، خودتم زیر پتو برو تا بخور آب گرم بپیچه زیر پتو و اون بخور رو چند دیقه تنفس کن 

بینیت حتما باز میشه 😊

منم نمی دونم وزن جنینم کم از سرما خوردگی بود یا چیزی ببخشید استرس دادم ولی شانسی کلا من طرف می شناس ...

عزیزم تغذیت چجوریه ؟

من امروز رفتم سونو ۲۰هفته هستم وزنشو زد ۳۶۰ چجوریه؟