2777
2789
هرررررررررر (مدل نقی )

صفا باشههههههه عشق باشهههههه🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نه دارم به بدبختیام میخندم😂😂😂😂😂

منم خنده انداختی😂😂😂😂😂😂😂

یاد بدبختیام افتادم خندم بیشترم شد

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

خدا بده شِفا

ما کلاس سوم بودیم معلممون می‌گفت همیشه اگه برا بیماری خواستین دعا کنید بگید خدا شِفا بده نگید خدا شَفا بده شَفا واسه دیوونه هاس

بعد یه بار سر کلاس خیلی سر صدا کردیم گفت خدا شَفاتون بده ما گفتیم نه خانوم اشتباه گفتی اون شِفاس گفت نه واقعا شمارو شَفا بده😂😂😂😂😂

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

ما کلاس سوم بودیم معلممون می‌گفت همیشه اگه برا بیماری خواستین دعا کنید بگید خدا شِفا بده نگید خدا شَ ...

🤣🤣🤣🤣

مام معلممون میگفت  شِفا ینی درمان شَفا ینی مرگ 

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

🤣🤣🤣🤣مام معلممون میگفت شِفا ینی درمان شَفا ینی مرگ

آره دقیقا معلم مام همینو می‌گفت من یادم رفته بود خوب شد یادم انداختی😂😂😂

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🌌‌‌‌‌‌‌

منافع | 32 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز